وی در مصاحبهای با "ابو اسامه سومالی آقافرح محمد شردون"، افراطگرای کانادایی و عضو داعش از وی درباره چگونگی پیوستنش به این گروه سؤال کرد و این کانادایی گفت: من به میل و رغبت خودم به این گروه پیوستهام و توسط داعش به خدمت گرفته نشدم.
شردون که پس از فرار از کانادا به داعش پیوسته در این فیلم ویدئویی نشان میدهد که پس از انجام چند حمله علیه آمریکا و منافع غربی، مهاجمان پاسپورت خود را میسوزانند.
اگر این سخنان از جانب این کانادایی عضو داعش درست باشد، با اعتقاد وزارت امور خارجه آمریکا مبنی بر به خدمت گرفته شدن اعضا توسط گروه داعش مغایرت دارد چرا که این فرد به طور حتم تنها کسی نیست که با میل و رغبت خود به این گروه تروریستی پیوسته است.
کارشناسان میگویند کسانی که بین 18 تا 19 سال سن دارند و دارای عقیده و تمایلات افراطی هستند خودشان را وقف عقاید و باورهای مذهبی کرده یا به دلیل اختلال روحی به این گروههای تروریستی میپیوندند، چرا که از نظر اجتماعی آدمهای منزوی و تنهایی هستند.
از زمان وقوع حملات 11 سپتامبر 2001 علیه برجهای دوقلوی آمریکا در نیویورک، تدابیر امنیتی در این شهر افزایش یافته و بسیاری از کارشناسان مدعیاند که این شهر ایمنتر از گذشته شده است اما هنوز این بیم وجود دارد که داعش به دنبال انجام حملاتی در این شهر باشد البته این تهدیدها که توسط این گروه تروریستی و در قالب فیلم مطرح میشود میتواند تنها یک جنگ روانی باشد.