کد خبر 350540
تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴

وام تغذیه که طبق قانون صندوق شامل کلیه مشمولان به تفکیک دانشجویان خوابگاهی و غیرخوابگاهی می‌شود، هر ساله بر مبنای نرخ ژتون غذا و تعداد وعده مصرف دانشجو تعیین می‌شود.

 به گزارش مشرق، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به منظور اتخاذ تدابیر لازم جهت تخصیص بهینه وعادلانه تسهیلات به دانشجویان در سال جاری تسهیلات رفاهی نیم‌سال اول به همراه فهرست انواع وام دانشجویی و مبالغ سرانه آن را اعلام کرد.

این تسهیلات براساس آخرین مصوبات هیات امنای صندوق در سال تحصیلی جاری است.

وزارت علوم در مجموع در هر سال تحصیلی 23 مورد وام دانشجویان ارائه می‌کند که وام تحصیلی و وام مسکن آن به صورت ماهیانه محاسبه می‌شود. برای مثال حداکثر مبلغ وام شهریه برای مجردین، ماهانه 850 هزار ریال، برای متاهلین ماهانه یک میلیون و 150 هزار ریال و برای سرپرست متاهل دارای فرزند 300 هزار ریال است. شیوه پرداخت این وام‌ها به این صورت است که مبلغ ذکر شده در ابتدای هر ترم ضربدر 4.5 (مدت زمان یک ترم تحصیلی که چهار ماه و نیم است) می‌شود. بنابراین حداکثر مبلغ وام تحصیلی یک ترم برای مجردین 3میلیون و 825 هزار ریال و حداکثر مبلغ وام تحصیلی یک ترم برای متاهلین 5 میلیون و 175 هزار ریال و حداکثر مبلغ وام تحصیلی یک ترم برای سرپرستان و متاهلین دارای فرزند 6 میلیون و 252 هزار ریال است.

همچنین حداکثر مبلغ وام مسکن برای مجردین ماهانه850 هزار ریال، برای متاهلان ساکن تهران، ماهانه دومیلیون 500 هزار ریال، برای متاهلان پنج شهر بزرگ ماهانه دو میلیون ریال و برای متاهلان سایر شهرها ماهیانه یک میلیون و 700 هزار ریال است. بنابراین حداکثر مبلغ وام تحصیلی یک ترم برای مجردین 3 میلیون و 825 هزار ریال، برای متاهلان ساکن تهران 11 میلیون و 250 هزار ریال، برای متاهلان پنج شهر بزرگ 9 میلیون ریال و برای متاهلان سایر شهرها 7 میلیون و 650 هزار ریال است.

وام حوادث غیرمترقبه به دانشجویان روزانه کلیه مقاطع پرداخت می‌شود و حداکثر مبلغ آن یک میلیون و 500 هزار ریال است. حداکثر مبلغ وام ودیعه مسکن برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل در تهران 50 میلیون ریال، مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل در تهران 75 میلیون ریال، برای دانشجویان مقطع کاردانی کارشناسی پنج شهر بزرگ 37 میلیون و 500 هزار ریال، برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی پنج شهر بزرگ 60 میلیون ریال، برای دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی در سایر شهرها 30 میلیون ریال و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل در سایر شهرها 45 میلیون ریال است.

حداکثر مبلغ وام شهریه برای دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی، کارشناسی ارشد ناپیوسته، کارشناسی ارشد پیوسته، دکترای حرفه‌ای، دکتری تخصصی پیوسته، دکترای تخصصی ناپیوسته به ترتیب 3 میلیون ریال، 11 میلیون و 500 هزار ریال، 7 میلیون ریال، 11 میلیون و 500 هزار ریال، 5 میلیون ریال، 25 میلیون ریال و حداکثر مبلغ وام برای شهریه دانشگاه‌های غیرانتفاعی در مقاطع کاردانی و کارشناسی، کارناسی ارشد ناپیوسته، دکتری تخصصی ناپیوسته به ترتیب 3 میلیون ریال، 11 میلیون و500 هزار ریال، 25 میلیون ریال و حداکثر مبلغ وام برای شهریه دانشگاه آزاد در مقطع کاردانی و کارشناسی، کارشناسی ارشد ناپیوسته، دکترای حرفه‌ای، دکتری تخصصی ناپیوسته به ترتیب 5 میلیون ریال، 11 میلیون 500 هزار ریال ، 11 میلیون و 500 هزار ریال، 25 میلیون ریال است.

4 مورد این وام‌ها که شامل وام‌های ودیعه مسکن دانشجویان متاهل غیرایرانی، حج عمره، زیارت عتبات عالیات کشور عراق و ازدواج است، به کلیه مشمولان طبق قانون صندوق اختصاص می‌یابد که مبالغ آن به ترتیب 50 میلیون ریال، 5 میلیون ریال ، 3 میلیون ریال، 15 میلیون ریال است.

وام تغذیه که طبق قانون صندوق شامل کلیه مشمولان به تفکیک دانشجویان خوابگاهی و غیرخوابگاهی می‌شود، هر ساله بر مبنای نرخ ژتون غذا و تعداد وعده مصرف دانشجو تعیین می‌شود.

جزئیات 23 وام‌ دانشجویی + جدولجزئیات 23 وام‌ دانشجویی + جدول
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس