کد خبر 360391
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۲

پژوهش های محققان دانشگاه لوند سوئد نشان می دهد که پروتئین موجود در چغندر قند، یک جایگزین مناسب برای خون است و می تواند برای مقابله با کمبود خون مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش مشرق، پژوهش های محققان دانشگاه لوند سوئد نشان می دهد که پروتئین موجود در چغندر قند، یک جایگزین مناسب برای خون است و می تواند برای مقابله با کمبود خون مورد استفاده قرار گیرد.

رویترز نوشت: هموگلوبین پروتئینی است که نقش انتقال اکسیژن از ریه به بافت های بدن را به عهده دارد. تحقیقات نشان می دهد که پروتئین های موجود در خون و گیاه بسیار به هم شبیه هستند و می توان پروتئین های گیاهی را به گونه ای فرآوری کرد که بافت های مختلف انسان آن را بپذیرد. این فرآیند حدود 3 سال به طول می انجامد.

این تحقیقات نشان می دهد که هموگلوبین موجود در گیاهان 50 تا 60 درصد مشابه هموگلوبین موجود در خون؛ ولی از آن قویتر است.

در ادامه تحقیقات آمده است که هموگلوبین گیاهی، به نسخه موجود در مغز انسان بسیار شبیه است و ساختار و عملکردی مشابه دارد. قرار است گام بعدی آزمایش، استفاده از هموگلوبین گیاه در بافت خوکچه هندی و پس از آن انسان باشد که حداقل به 3 سال زمان نیاز دارد

محققان معتقدند که استفاده از پروتئین گیاهی به جای خون در بافت های بدن، چشم اندازی بلند مدت و هیجان انگیز است.

نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه journal Plant & Cell Physiology منتشر شده است.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس