علایم و سمبل های اسلامی بر پرچم های 21 کشور آسیا و اقیانوس آرام نقش بسته اند.

به گزارش مشرق به نقل از العربیه، بر اساس تحقیق جدید موسسه" Pew Research"، یک سوم از کل 196 کشور جهان پرچم های ملی خود را با نشانه ها و علایم مذهبی تزئین کرده اند.

نزدیک به نیمی (%48) از این 64 کشور را کشورهای مسیحی تشکیل می دهند. یک سوم (%33) از ملل اسلامی هستند. کشورهای اسلامی و مسیحی بزرگترین گروه از این دسته هستند که سمبل های مذهبی را بر پرچم ها خود نقش داده اند.

علایم مسیحی بر 31 پرچم جهان از اروپا، آسیا گرفته تا اقیانوس آرام و آمریکا وجود دارند.

کشورهای مشترک المنافع که متشکل از مستعمره های سابق بریتانیاست سعی کرده اند که پرچم بریتانیا را با پرچم های ملی خود به اشکالی ادغام کنند. این کشورها شامل فیجی، تاواولو، استرالیا و زلاند نو هستند. نروژ، اسپانیا، یونان، جمهوری دومینیکن، دانمارک، سوئد، فنلاند و ایسلند از دیگر کشورهایی هستند که علایم و صلیب مسیحیت در پرچم های آنها ادغام شده اند.

 

علایم و سمبل های اسلامی بر پرچم های 21 کشور آسیا و اقیانوس آرام نقش بسته اند.

الجزایر، ترکیه، برونئی و ازبکستان، به اتفاق بسیاری از کشورهای دیگر، ستاره و هلال را به عناوین سمبل اسلامی در پرچم های ملی خود دارند. پرچم سنگاپور نیز دارای ستاره و هلال است، اما اینها مفهومی مذهبی ندارند چون این کشور اسلامی نیست. هلال در پرچم سنگاپور بر اساس توجیه دولت این کشور، به معنای صعود کشوری جدید و 5 ستاره در آن، 5 ایده دموکراسی، صلح، توسعه، عدالت و مساوات را به نمایش می گذارد.
 


علایم بودایی و هندو در 5 پرچم دنیا نقش بسته است که در سه عدد از این 5 پرچم سمبل مشترک هر دو دین وجود دارد. این سه کشور که مشترکا علایم ادیان هندو و بودایی را دارند عبارتند از کامبوج که تصویر معبد آنگور متعلق به هر دو دین را در پرچم خود حمل می کند و دیگری پرچم نپال است که سمبل های این دو دین را بنابر ترکیب جمعیتی این کشور نمایان می سازد. سومی پرچم بزرگترین دموکراسی جهان هندوستان است. در این تنها پرچم "چاکرای آبی" (دایره چرخ مانندی که در فلسفه هند 7 عنصر تشکیل دهنده روح و انسان است) را در وسط پرچم داریم که سمبل هر دو دین است.

  6 کشور دیگر هم پرچم هایشان با علایم مختلف مذهبی آمیخته است. به عنوان نمونه پرچم ژاپن دارای یک "هینومارو" یا آفتاب در حال طلوع است که نماینده دین "شینتو"، دین اکثریت مردم این کشور در دوران سابق امپراطوری است.

در پرچم های ارورگوئه و آرژانتین، خورشید طلایی نقش بسته اند. آفتاب طلایی سمبلی است از خدای آفتاب به نام "اینتی" در تمدن "اینکا" است. اینکا تمدن قدیمی آمریکایی جنوبی پیش از ورود اروپاییان است.

در پرچم مکزیک، خدای "آزتیک" به نام "هیوتزیلوپوچتلی" دیده می شود که تصویری افسانه ای است که یک عقاب ماری را در منقار داشته و باور بر این است که مردم "آزتیک" را راهنمایی می کند که معبد " تینوچتیتلان" را بنا سازند.

 

اما پرچم ایالات متحده آمریکا نشانه دینی ندارد، اما پرچم های برخی از ایالات این کشور حامل سمبل های مذهبی هستند. به عنوان نمونه پرچم نیومکزیکو دارای خورشیدی است که شعاع آن به سوی بیرون می تابد که تاریخ روحانی "زیا پیوبلو" را به تصویر می کشد. از میان دیگر ولایات آمریکا آلاباما و فلوریدا هستند که پرچم های آنها صلیب سنت آندریو را بر خود دارند.

 

 

منبع: جام نیوز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • بنده خدا ۲۱:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
    0 0
    پرچم امریکا و اسراییل رو نزدید. گرچه بر مذهب باطل و فرقه های ساختگی ولی به هر حال از قلم انداختید
  • علیا ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۲
    0 0
    آمریکا رو که گفت. اما اسرائیل؟ من کشوری با نام اسرائیل نمیشناسم! البته یه عده صهیونیست توی کشور فلسین جمع شدند و کشتار و غارت میکنند میگند ما اسرائیلیم. اگه منظورت اونها هست که اونا رو به عنوان ملت و کشور نمیشناسم اما اگه جایی و کشوری و سرزمینی با نام اسرائیل وجود داشته باشه من خبر ندارم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس