به گزارش مشرق، مردم قبیله یانومامی که در جنگلهای آمازون و در مرز
ونزوئلا و برزیل زندگی میکنند یک غذای سنتی عجیب دارند که با استخوانها و
خاکستر مردگانشان طبخ میشود. آنها استخوان و خاکستر مردگان خود را با
نوعی سوپ که از موز تهیه شده مخلوط کرده و میخورند.
مردم این قبیله مردگان خود را داخل برگ درختان پیچیده و در فاصله دورتر از محل سکونت خود قرار میدهند تا با گذشت 30 تا 45 روز، حشرات بافتهای نرم اجساد را بخورند و تنها استخوانهای آنها باقی بماند.
این استخوانها سپس با نوعی سوپ طبخ شده با موز مخلوط میشود و تمام اعضای قبیله آن را میخورند. آنها براینباورند که خوردن بقایای اجساد بستگانشان به ادامه حیات آنها میانجامد و روح آنها جاودانه میشود.
مردم این قبیله مردگان خود را داخل برگ درختان پیچیده و در فاصله دورتر از محل سکونت خود قرار میدهند تا با گذشت 30 تا 45 روز، حشرات بافتهای نرم اجساد را بخورند و تنها استخوانهای آنها باقی بماند.
این استخوانها سپس با نوعی سوپ طبخ شده با موز مخلوط میشود و تمام اعضای قبیله آن را میخورند. آنها براینباورند که خوردن بقایای اجساد بستگانشان به ادامه حیات آنها میانجامد و روح آنها جاودانه میشود.