کد خبر 372694
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱

میوه‌هایی مانند سیب، هویج، کرفس به دلیل داشتن بافت متراکم و شکلی که در هنگام جویدن سطح ساینده‌ی طبیعی زیادی در تماس با سطوح دندان قرار می‌گیرد، می‌تواند تا حدودی باعث پاک کردن دندان و تا حد کمتری باعث جرم زدایی و سفیدی دندان شود.

به گزارش مشرق، بعضی از میوه‌ها به علت شکلی که در هنگام جویدن سطح ساینده‌ِ طبیعی تا حدودی باعث سفید شدن دندان می‌َشود.

دکتر پویه مترجمی جراح- دندان پزشک گفت: میوه‌هایی مانند سیب، هویج، کرفس به دلیل داشتن بافت متراکم و شکلی که در هنگام جویدن سطح ساینده‌ی طبیعی زیادی در تماس با سطوح دندان قرار می‌گیرد، می‌تواند تا حدودی باعث پاک کردن دندان و تا حد کمتری باعث جرم زدایی و سفیدی دندان شود. ولی از آنها نمی‌توان به عنوان یک سفید کننده‌ِ تمام عیار استفاده کرد.

وی ادامه داد: در جوش شیرین که فرمول شیمیایی (caco3) در تماس با آب و بزاق ایجاد H2co3)) می‌کند  این اسید با جرمها و چربی‌های روی دندان واکنش انجام داده و باعث جرم زدایی می‌گردد.
لذا از این ترکیب در فرمولاسیون بسیاری از خمیر دندان‌های سفید کننده استفاده می‌گردد.

مترجمی خاطر نشان کرد:  استفاده از جوش شیرین به تنهایی توصیه نمی‌شود که این به علت اثر سایشی روی مینای دندان دارد.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
    0 0
    عمه منم اینارو میدونست
  • ۱۳:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
    0 0
    ما هم در بچگی از پودر پوست تخم مرغ و زغال برای سفید کردن دندان ها استفاده می کردیم
  • ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۳۰
    0 0
    ببخشید فرمول شیمیایی جوش شیرین که با نام بی کربنات سدیم نیز شناخته میشود NaHCO3 است نه Caco3.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس