به این ترتیب چهارمین قهرمانی کهکشانیها در نبرد قهرمانان باشگاههای قارههای دنیا در کارنامه آنها به ثبت رسید که البته سه قهرمانی قبلی سپیدپوشان در دورهای که این تورنمنت با عنوان جام بین قارهای شناخته میشد، رقم خورده بود. رئال در سالهای 1960، 1998 و 2002 موفق به کسب جام بین قارهای شده بود.
نیمه نخست این بازی با حساب یک بر صفر به سود رئالی ها خاتمه یافت. در این نیمه تیم سن لورنزو سعی داشت با انجام یک بازی فشرده و دفاعی فضا را از مهاجمان رئال بگیرد. در این نیمه رئال با وجود در اختیار داشتن توپ و میدان چندان در ایجاد موقعیت گل خوب کار نکرد با این حال ضربه سر سرخیو راموس در دقیقه 37 روی کرنر تونی کروز سرانجام قفل دروازه قهرمان لیبرتادورس را باز کرد تا نیمه اول با برتری رئال خاتمه یابد. در اواسط این نیمه مارسلو آسیب دید و جای خود را به کونترائو داد.
در نیمه دوم نیز این تیم رئال مادرید بود که بازی را تهاجمی پی گرفت و خیلی زود در دقیقه 51 به گل دوم رسید. گرث بیل که در میان مدافعان حریف صاحب توپ شده بود با یک ضربه بغل پا توانست برای دومین بار دروازه حریف را باز کند. بعد از آن هم شرایط تغییری نکرد و چند ضد حمله تیم سن لورنزو در دقایق پایانی تاثیری نداشت تا شاگردان کارلو آنچلوتی 2 بر صفر پیروز شوند و بیست و دومین برد متوالی خود را در رقابتهای مختلف جشن بگیرند.
فیلم گلها و خلاصه بازی رئال - سن لورنزو را در زیر ببینید:
در پایان جام باشگاههای جهان در سال 2014، همچنین برترین بازیکنان این رقابتها معرفی شد. سرخیو راموس به عنوان برترین بازیکت تورنمنت کفش طلای آدیداس، کریستیانو رونالدو به عنوان دومین بازیکن برتر کفش نقرهای آدیداس و ایوان ویسلیچ، مدافع میانی تیم آکلند نیوزیلند به عنوان سومین بازیکن برتر رقابتها کفش برنزی را از آن خود کردند. در دیدار ردهبندی تیم اوکلند سیتی بعد از اینکه در وقتهای قانونی و اضافی برابر کروز آزول مکزیک به تساوی یک بر یک دست یافت در ضربات پنالتی 4 بر 2 برنده شد تا در رده سوم این مسابقات قرار گیرد.
در جام باشگاههای امسال همچنین تیم ستیف، قهرمان لیگ قهرمانان آفریقا عنوان چهارم را از آن خود کرد و وسترن سیدنی واندرز استرالیا، قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا پنجم شد.
در جام باشگاه های جهان تیم های اروپایی با هفت قهرمانی فاصله خود را از تیم های آمریکای جنوبی ( چهار قهرمانی ) بیشتر کردند:
- 2014 (مغرب): رئال مادرید ( اسپانیا / اروپا )
- 2013 (مغرب): بایرن مونیخ ( آلمان / اروپا )
- 2012 (ژاپن): کورینتیانس ( برزیل / آمریکای جنوبی )
- 2011 (ژاپن): بارسلونا ( اسپانیا / اروپا )
- 2010 (امارات): اینتر میلان ( ایتالیا / اروپا )
- 2009 (امارات): بارسلونا ( اسپانیا / اروپا )
- 2008 (ژاپن): منچستر یونایتد ( انگلیس / اروپا )
-2007 (ژاپن): آ ث میلان ( ایتالیا / اروپا )
- 2006 (ژاپن): پورتو آلگره ( برزیل / آمریکای جنوبی )
- 2005 (ژاپن): سائو پائولو ( برزیل )
- 2000 (برزیل): کورینتیانس ( برزیل )