کد خبر 374875
تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸

سازمان امور دانشجویان فهرستی را برای جایابی هیات علمی دانشجویان بورسیه سال‌های قبل بر روی سایت خود قرار داده که بررسی‌ها نشان می‌دهد فهرست مذکور تقریبا تکمیل شده و برای سال گذشته است.

به گزارش مشرق، سازمان امور دانشجویان فهرستی را برای جایابی هیات علمی دانشجویان بورسیه سال‌های قبل بر روی سایت خود قرار داده که بررسی‌ها نشان می‌دهد فهرست مذکور تقریبا تکمیل شده است و برای سال گذشته است.

این سازمان ضرب الاجلی را تا 15 اسفند ماه سال جاری برای جایابی آن دسته از دانشجویان بورس دکتری خارج تبدیل به داخل که بهانه‌ای برای لغو بورسشان پیدا نکرده مشخص کرده است. مجتبی صدیقی رئیس این سازمان هم مدعی شده بود برای کمک به این گروه از دانشجویان فهرستی از اعلام نیازهای دانشگاه‌های مختلف منتشر شده و دانشجویان بورسیه دکتری می‌توانند برای جایابی هیات علمی به این فهرست مراجعه کنند.

اما پس از انتشار این فهرست در سایت سازمان امور دانشجویان به نشانی  و بعد از تماس‌های مکرر با دانشگاه‌های موجود در این فهرست، مشخص شده که بسیاری از این اعلام نیازهای دانشگاه‌ها تکراری و مربوط به ابتدای سال 93 و همین طور سال 92 بوده و دانشگاه‌ها قبلا اعضای هیات علمی مورد نیاز خود را جذب کرده‌اند.

در برخی موارد نیز دانشگاه‌ها از اعلام چنین فهرستی کلا اظهار بی اطلاعی می‌کنند و در موارد دیگری اظهار می‌دارند که به دنبال جذب هیات علمی فارغ التحصیل مقطع دکتری به صورت پیمانی هستند و نه دانشجوی دکتری.

همچنین تاکید بر ضرورت گذراندن امتحان جامع در بسیاری از موارد جایابی هیات علمی را برای دانشجویان دکتری ورودی سال 92 عملا غیرممکن کرده است.

علاوه بر تمامی این تخلفات که باعث شده فهرست اعلام نیازمنتشر شده سازمان دانشجویان عملا محلی از اعراب نداشته باشد، برای بسیاری از گرایش‌ها مانند سال‌های گذشته هیچ اعلام نیازی برای جایابی هیات علمی اعلام نشده تا بر سردرگمی دانشجویان بورسیه دکتری افزوده شود.

برای دیگر گرایش‌ها هم موارد جایابی مطرح شده بسیار کمتر از تعداد دانشجویان بورسیه است. علاوه بر این تاریخ 15 اسفند به عنوان ضرب الاجل جایابی بورسیه‌ها اعلام شده که با توجه به طولانی بودن فرایند جذب هیات علمی این کار در مدت دو ماه و نیم عملا غیرممکن خواهد بود.

در مجموع این اقدام سازمان امور دانشجویان ترفندی جدید از سوی مدیران آن محسوب می‌شود تا به وزیر علوم اعلام کنند در راستای قول ایشان مبنی بر جایابی دانشجویان بورسیه، اقدام کرده و پاسخی نیز به نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در زمینه کارشکنی‌های خود برای جایابی هیات علمی دانشجویان بورسیه داده باشند.

این در حالی است که مسئولیت جایابی دانشجویان براساس سند تعهد محضری امضا شده توسط دانشجویان بورسیه به عهده وزارت علوم بوده و دانشجویانی که سند تعهد را ارائه داده‌اند بایستی مقرری خود را نیز مطالبه کنند و سازمان امور دانشجویان موظف به پرداخت این مبالغ به همه بورسیه‌هاست.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • محمد ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    0 0
    جواب هاي هوي است -احسنت به اقاي فرهادي كه جانشين خلف فرجي داناست -ايناحق هزاران نفرروپايمال كرده اند حقشونه كه ازحلقومشون بكشندبيرون

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس