کد خبر 378185
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۶

عملیات ارتش سوریه در مناطق مختلف استان دیرالزور، در شرق سوریه با هلاکت ده‌ها داعشی که بین آنها زنان انتحاری نیز مشاهده می‌شدند، درحالی ادامه یافت که منابع نزدیک به داعش از انتشار بیماری‌های پوستی بین عناصر این گروه خبر می‌دهند.

به گزارش مشرق، نیروهای ارتش سوریه در ادامه عملیات‌های خود در استان «دیر الزور»، واقع در شرق سوریه موفق شدند، پیشروی‌هایی را در مناطق تحت تصرف گروه تروریستی تکفیری «داعش» در این استان محقق کنند.

در این ارتباط یک منبع میدانی سوری تاکید کرد که در جریان درگیری‌های رخ داده میان ارتش سوریه و عناصر تکفیری داعش اطراف فرودگاه نظامی دیر الزور ده‌ها تروریست داعشی به هلاکت رسیدند که در میان آنها تروریست‌های معروفی مانند «غسان ناصر الحمدان»، از سرکردگان داعش در منطقه «المو حسن» و «منصور جابر سلمان»، از دیگر سرکردگان داعش در منطقه شناسایی شدند.

این درحالی است که دیگر یگان‌های ارتش سوریه حملات تروریست‌های داعشی به شهرک آزاد شده «البغیله» و مقر لشکر (137) ارتش سوریه در دیر الزور را دفع کرده و ده‌ها تروریست را به هلاکت رساندند.


زنان انتحاری میان کشته‌های داعش
میدان‌های عملیاتی روز گذشته ارتش سوریه در دیر الزور

 

یک منبع میدانی سوری در این خصوص توضیح داد که در میان کشته‌های این درگیری‌ها زنان تکفیری داعش نیز مشاهده می‌شدند که کمربندهای انفجاری به خود بسته بودند.

از سوی دیگر، درگیری بین نیروهای ارتش سوریه با عناصر داعش در کوی‌های مختلف شهر دیر الزور هلاکت 30 تکفیری داعشی را درپی داشت که در میان آنها تروریست‌هایی با تابعیت‌های عراقی، مصری و کویتی مشاهده می‌شدند،‌ در این درگیری‌ها نیروهای ارتش سوریه سامانه شلیک موشک داعش در کوی «الجبیله» را منهدم کردند.

در همین راستا نیروهای ارتش سوریه با همکاری مبارزان عشیره «الشعیطات» حملات داعش علیه میدان نفتی «التیم» و انبار ذخایر تسلیحات نظامی ارتش سوریه در گذرگاه «البغیله» را دفع کرده و تروریست‌های داعشی را به هلاکت رساندند.

از شهر دیر الزور نیز خبر می‌رسد که پس از قطعی دو روزه برق در کوی‌های الجوره، البغیله و الرواد در نتیجه حمله داعش به خطوط فشار قوی برق دیر الزور، برق این مناطق بار دیگر وصل شد.

اما منابع نزدیک به گروه تروریستی تکفیری داعش از انتشار بیماری‌های پوستی از جمله بیماری «گال» میان عناصر این گروه در استان دیر الزور خبر می‌دهند. بیماری گال در اثر هجوم نوعی انگل بسیار ریز، 8 پا و خارش‌آور به بدن، ایجاد می‌شود که در زیر پوست پنهان و سبب ایجاد خارش شدید در پوست می‌شوند. این خارش‌ شب‌ها به مراتب شدت بیشتری پیدا می‌کند.

نکته مهم در بیماری پوستی گال نحوه انتقال آن است که گفته شده، انتقال این بیماری تنها با برخورد مستقیم بدن به بدن امکان پذیر است، بنابراین برای انتقال این بیماری بطور حتم برخورد فیزیکی باید صورت گیرد، به همین دلیل گال در جوانانی که زندگی جنسی فعال‌تری دارند، بیشتر شایع است و بالطبع شیوع آن میان عناصر داعش بخاطر نبود قید و بندهای اخلاقی و روابط آزاد جنسی تحت عنوان «جهاد نکاح» بوده است.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • سروش ۰۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    0 0
    این هم بلایی که خدا سرشان آورده همون طور که یک پشه مأمور خدا میشه این بیماری هم مأمور خداست.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس