گروه جنگ نرم مشرق- چندی پیش خبری با عنوان هراس غرب از بازگشت تروریستها در مشرق منتشر شد که در آن آمده بود: کشورهای غربی که به شدت از بازگشت تروریست های اعزام شده به سوریه در هراس هستند با ارسال لیست اسامی این افراد به آنکارا از ترکیه خواستند تا در صورت امکان از بازگشت آنها به آمریکا و اروپا جلوگیری کند.
اما آنچه اکنون مهم جلوه میکند ذکر این نکته است که مقام معظم رهبری طی یکسال گذشته چندین بار به سردمداران غرب و حامیان تروریسم داعشی در منطقه اخطار دادند که این حمایت از تروریسم در منطقه در نهایت به خودتان باز خواهد گشت:
«يک عده سعي نکنند چهرهي آمريکا را بزک کنند، آرايش کنند، زشتيها و وحشتآفرينيها و خشونتها را از چهرهي آمريکا بزدايند... همين گروههاي تندروِ افراطيِ آدمکشِ تکفيري را اول اينها راه انداختند که حالا در يکجاهايي کمانه کرده و به خودشان هم دارد ميخورد.» (28 بهمن 1392 ديدار با مردم آذربايجان)
«رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به خطر گروههاي تکفيري در منطقه، تأکيد کردند: متأسفانه برخي کشورهاي منطقه متوجه خطري که گروههاي تکفيري، در آينده، براي خود آنها ايجاد خواهد کرد نيستند و همچنان در حال حمايت از اين گروهها هستند.
حضرت آيتالله خامنهاي افزودند: برخي کشورهاي منطقه اکنون با کمک به گروههاي تکفيري، از کشتار و جنايات آنها در سوريه و برخي کشورهاي ديگر حمايت ميکنند اما در آينده نه چندان دور، اين گروهها بلاي جان همان کشورهاي حامي خواهند شد و در نهايت مجبور خواهند بود که با هزينه زياد، آنها را از بين ببرند.» (12 خرداد 1393 ديدار با امير کويت)
و اکنون همانطور که مقام معظم رهبری به تمدن تروریستپرور غرب اخطار داده بود، گروگانگیریها و کشتارها در کشور فرانسه، به عنوان دو شوک قوی توسط عناصر تروریست داعشی به پیکره جامعه غرب وارد شد.
طی روزهای گذشته خبر حمله چند تروریست داعشی به دفتر یک
هفتهنامه در پاریس و در ادامه آن، گروگانگیری از مردم عادی این کشور در یک چاپخانه، تیتر یک تمام رسانههای جهان شد.
در حادثه فرانسه با توجه به حجم عظیم شهروندان مسلمانی که در کنار شهروندان مسیحی با مسالمت در کنار هم زندگی میکنند دولت فرانسه نتوانست پیوند بیسروته اسلام به تروریسم را به خوبی انجام دهد. گذشته از اینها تشت رسوایی غرب درباره حمایت از تروریسم داعشی در منطقه، به زمین افتاده و اکنون بسیاری میدانند که هیچ کس جز خود دولتهای غربی پشتوانه عملیاتهای تروریستی داعشی نیست. یک مثال کوچک آن را میتوان کمکهای تجهیزاتی هواپیماهای آمریکایی برای داعش دانست که هرازگاهی اتفاق میافتد:
کمکهای تجهیزاتیای که هواپیماهای ائتلاف برای تروریستهای داعش میریزند
مظنونین حادثه فرانسه سه جوان 18، 32 و 34 ساله بودند. دو برادری که دهه چهارم زندگی خود را میگذراندند، «سعید کواچی» و «شریف کواچی» متولد پاریس بوده و نفر سوم فردی بیخانمان به نام «حمید مراد» اهل منطقه «رمیس» فرانسه بود.
این دو نفر تابستان امسال در سوریه بودهاند. همچنین یکی از این افراد عضو حلقههای یارگیری برای گروههای تروریستی در فرانسه بوده و در سال 2008 نیز محاکمه شده است.
راشا تودی/ مهر ماه سال جاری:: اسبهای تروجان: منابع اطلاعاتی آمریکا میگویند شبهنظامیان داعش در قالب مهاجر به اروپا میروند
در کنار این دو حادثه تروریستی با منشأ داعش، امسال یک حمله تروریستی مشابه در بلژیک اتفاق افتاد. جوانی که یک سال در سوریه و در میان تروریستها بر علیه دولت قانونی دمشق جنگیده بود، به زادگاه خود یعنی بروکسل بازگشت و در موزه یهودیان، سه نفر را به رگبار بست و کشت.
هرچند که برآوردهای اطلاعاتی خود کشورهای غربی، این کشورها را به سرافت انداخت تا از بازگشت تروریستهای داعشی به خانهشان جلوگیری کنند اما نکته مهمی که در کلام مقام معظم رهبری وجود داشت این بود که این کشورها برای در امان ماندن از کمانه کردن تیر شلیک شده از اسلحه تروریستسازی غرب به سمت خودشان، تنها یک راه دارند و آن هم کمک و پشتیبانی نکردن از این تروریستها است.
با این اوصاف و با توجه به درس نگرفتن غرب از اخطارهایی که به آنان داده میشود، پیشبینی مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه درنهایت مجبور خواهند بود که با هزینه زیاد آنها را از بین ببرند، به وقوع خواهد پیوست.
وحید درمنکی فراهانی