براساس این تحقیق مردانی که بیشترین تصاویر سلفی را از خود میگیرند درجات بیشتری از خودشیفتگی و حالتها و رفتارهای روانی (جنون) را نسبت به دیگران دارند. با این حال ارتباط میان ویرایش عکس سلفی پس از انداختن آن و بحث جنون اثبات نشده است.
با این حال پروفسور جِس فاکس که مسوولیت علمی این تحقیق را برعهده داشته میگوید با این که چندان جای تعجب نیست که میزان خودشیفتگی در مردانی که مدت زیادی از وقت خود را صرف گرفتن عکس سلفی و آن را ویرایش هم میکنند، بالا باشد اما این موضوع به طور صددرصد و کاملاً علمی هنوز اثبات نشده است؛ اما از نظر دکتر فاکس، نکتهی جالب توجه دربارهی یافتههای این تحقیق آن است که مردانِ شیفتهی عکس سلفی، رفتارهای روان پریشانهی بیشتری از خود بروز داده و به اشیاء و اجسام وابستگی بیشتری دارند؛ این گونه مردان ارزش اولیهی هرچیز را به ظاهر آن میدهند.
دکتر فاکس میگوید: ما دریافتهایم که اهمیت دادن به ظاهر اشیاء و وابستگی به آنها مشکلات متعددی از جمله افسردگی و اختلالات تغذیهای در زنان به وجود میآورد؛ حالا با شیوع گستردهی شبکههای اجتماعی میزان توجه و وابستگی افراد به ظاهر خود نیز افزایش یافته است؛ این بدان معنی است که مردان هم مانند زنان گرفتار چنین معضلی شدهاند حال آن که پیشتر چنین رفتارهایی از آنان کمتر دیده میشد.
با این حال دکتر فاکس تاکید کرده که اگر شوهر شما یا مردان نزدیک به شما از خود عکس سلفی میگیرند، حتماً روانی یا خودشیفته نیستند چرا که برخی از مردان در این تحقیق سطحی طبیعی از رفتار را نشان دادند.