به گزارش مشرق، علی حسینی متخصص طب سنتی گفت: برای تقویت
حافظه و سیستم عصبی مصرف مواد غذایی که حاوی کلسیم٬ ﺁهن و ویتامین B است
توصیه میشود.
وی ادامه داد: این مواد در غلات و شیر وجود دارد. ویتامینB12 نیز برای نگهداری سلولهای عصبی مفید است که علاوه بر مصرف این ویتامین می توان قرص اسیدفولیک نیز که برای تقویت حافظه موثر است را مصرف کرد.
این متخصص طب سنتی گفت: برخی از گیاهان دارویی مانند آویشن نیز توصیه میشود چرا که این گیاه تقویت کننده اعصاب است.
وی ادامه داد: مصرف ویتامین از خانواده E نیز مغز را از آسیب حفظ میکند و علاوه بر رقیقشدن خون از ابتلا به آلزایمر پیشگیری میکند. همچنین اسیدهای چرب امگا که در ماهی بسیار یافت میشود نیز به سلولهای مغزی کمک میکند.
حسینی مصرف انجیر را برای تقویت حافظه توصیه کرد و گفت: انجیر ویتامینهای A،B، Cدارد و مواد معدنی مانند آهن و گوگرد که برای سلولهای مغزی مفید است را داراست.
وی افزود: بادام نیز فسفر، منیزیم، پتاسیم، گوگرد و آهن دارد و بهترین مغزی برای سلولهای عصبی است. همچنین چغندر نیز به دلیل داشتن مقادیر بالایی از فسفر تقویت کننده حافظه است.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف زعفران، سیر، کندر و عسل نیز برای تقویت حافظه توصیه می شوند.
وی ادامه داد: این مواد در غلات و شیر وجود دارد. ویتامینB12 نیز برای نگهداری سلولهای عصبی مفید است که علاوه بر مصرف این ویتامین می توان قرص اسیدفولیک نیز که برای تقویت حافظه موثر است را مصرف کرد.
این متخصص طب سنتی گفت: برخی از گیاهان دارویی مانند آویشن نیز توصیه میشود چرا که این گیاه تقویت کننده اعصاب است.
وی ادامه داد: مصرف ویتامین از خانواده E نیز مغز را از آسیب حفظ میکند و علاوه بر رقیقشدن خون از ابتلا به آلزایمر پیشگیری میکند. همچنین اسیدهای چرب امگا که در ماهی بسیار یافت میشود نیز به سلولهای مغزی کمک میکند.
حسینی مصرف انجیر را برای تقویت حافظه توصیه کرد و گفت: انجیر ویتامینهای A،B، Cدارد و مواد معدنی مانند آهن و گوگرد که برای سلولهای مغزی مفید است را داراست.
وی افزود: بادام نیز فسفر، منیزیم، پتاسیم، گوگرد و آهن دارد و بهترین مغزی برای سلولهای عصبی است. همچنین چغندر نیز به دلیل داشتن مقادیر بالایی از فسفر تقویت کننده حافظه است.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف زعفران، سیر، کندر و عسل نیز برای تقویت حافظه توصیه می شوند.