به گزارش گروه اجتماعی مشرق، آرش رشیدیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از وجود گزارشهایی مبنی بر استفاده از «جوهر قند» توسط برخی نانواییها خبر داد.
وی گفت: گزارشهایی به دست ما رسیده که برخی نانواها برای تخمیر خمیر از ماده شیمیایی جوهر قند استفاده میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه این موضوع در دست بررسی است و نمونه برداری از نانها آغاز شده است افزود: جوهر قند در صنایع قند به کار میرود و ما پیش از این نگران استفاده از آن در صنعت قند نیز بودیم.
به گفته رشیدیان جوهر قند ساختار قلیایی داشته و مجوز مصرف خوراکی ندارد.
وی تاکید کرد: این ماده سبب باقیماندن گوگرد در بدن انسان میشود.
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
وی گفت: گزارشهایی به دست ما رسیده که برخی نانواها برای تخمیر خمیر از ماده شیمیایی جوهر قند استفاده میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه این موضوع در دست بررسی است و نمونه برداری از نانها آغاز شده است افزود: جوهر قند در صنایع قند به کار میرود و ما پیش از این نگران استفاده از آن در صنعت قند نیز بودیم.
به گفته رشیدیان جوهر قند ساختار قلیایی داشته و مجوز مصرف خوراکی ندارد.
وی تاکید کرد: این ماده سبب باقیماندن گوگرد در بدن انسان میشود.
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.