کد خبر 388117
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱

در حالی که رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از تخفیف 50 درصدی تن ماهی و بی‌نصیب ماندن مصرف‌کنندگان از این امر خبر داده، دبیر سندیکای صنایع کنسرو اعلام کرد که واحد‌های تولیدی زیر‌پله‌ای به منظور افزایش فروش خود تخفیف‌ قائل می‌شوند.

 به گزارش مشرق، محمد میررضوی درباره تخفیف 2500 تومانی تن ماهی که البته به جیب عمده‌فروشان می رود، گفت: واحدهای تولید تن ماهی که استاندارد و تحت نظر وزارت بهداشت هستند چنین تخفیف‌هایی را ارائه نمی‌کنند.

وی قیمت مصوب هر قوطی تن ماهی را 5600 تا 5700 تومان عنوان و اظهار کرد: طبق تفاهم نامه سندیکای تن ماهی با سازمان حمایت مصر‌ف‌کنندگان و تولیدکنندگان قرار شده است که قیمت هر قوطی تن ماهی براساس نوع و وزن بین 5600 تا 5700 تومان در نظر گرفته شود.

میررضوی گفت: ارائه تخفیف‌های 50 درصدی برای فروش تن ماهی از سوی واحدهای تولیدی غیر مجاز که اصطلاحا زیر پله‌ای نامیده می‌شوند، به منظور افزایش فروش صورت می‌گیرد و خریداران باید هنگام خرید به برند و علامت استاندارد تن ماهی توجه کنند.

وی تعداد واحد‌های تولید تن ماهی را 120 واحد عنوان و اظهار کرد: از این تعداد 70 درصد آن‌ها به صورت غیر مجاز و زیر پله‌ای‌ها فعالیت می‌کنند.

‌دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران ادامه داد: بسیاری از واحدهای تولید تن ماهی به دلیل نظارت و کنترل از سوی سندیکا، تمایل به عضویت در این مجموعه ندارند.

وی با بیان این‌که وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد برخوردهای لازم را برای مقابله با واحدهای زیر پله‌ای انجام می دهند، گفت: واحد‌هایی که عضو سندیکا هستند، تن ماهی مرغوب و با کیفیت در بازار عرضه می کنند.

میررضوی با بیان این‌که تن ماهی استاندارد ایرانی قابل رقابت با محصول کشورهای اروپایی و آسیایی است، اظهار کرد: سالانه صادرات بسیار خوبی به کشورهای اروپایی و آسیایی بدون مشکل صورت می گیرد.

دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران وزن استاندارد هر قوطی تن ماهی را 180 گرم عنوان کرد و گفت: اگر واحد تولیدی قصد کاهش وزن داشته باشد باید آن را روی قوطی درج کند و اگر حجم مواد موجود در قوطی کمتر از وزن درج شده روی قوطی بود، مصر‌ف‌کننده باید از مصرف تن ماهی صرف‌نظر کند.

وی ادامه داد: فروش تن ماهی 1200 تومانی در حاشیه اتوبان‌ها غیر منطقی است چرا که بسته بندی هر قوطی تن ماهی 400 تومان هزینه دارد و با توجه به این که تن ماهی یک ماده غذایی مهم است مصر‌ف‌کننده باید از خرید این گونه تن ماهی‌ها جدا خودداری کند.

میررضوی یکی دیگر از راهکارهای تشخیص تن ماهی استاندارد و سالم را توجه به کلمه تن روی بسته بندی عنوان و اظهار کرد: مصر‌ف‌کنندگان باید هنگام خرید تن ماهی به تمام نکات توجه کنند.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
    0 0
    مشرق تو تازه دوزایت افتاده من 2.5 هستش که دیگه لب به تن ماهی نزدم نمدونی چه پدر سخته هایی هستند.
  • رامين ۰۷:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
    0 0
    اتفاقا در اين خصوص حال ميكنيم فريب بخوريم تا شما حال كنيد . باز يه نفر آمد ارزان بفروشه مردم فريب نخورند .
  • عباس مطهری نیا زنجان ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
    0 0
    از این خبر متوجه میشویم که کارخانجات تولید تن ماهی چقدر دارند گرانفروشی می کنند. وقتی که یک واحد غیر مجاز با تخفیف 50% قیمت باز دارد سود می کند، نشان دهنده ی این است که گرانی بسیاری از کالاها ربطی به تحریم های بین المللی ندارد. قابل توجه مسؤولین سازمان حمایت از مصرف کننده!!!
  • مهدی ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
    0 0
    تولید زیر راپله ای نشان دهنده نظارت ضعیف وزارت بهداشت است. و کوتاهی در این مورد موجب زیان های جانی و مالی جبران ناپذیر خواهد شد و اگر برای مسئولان سلامتی مردم ارزش داشته باشد برخورد قاطعی تا به حال در این امر باید انجام میدادند تا آمار تولیدکنندگان زیرراپله ای تن ماهی به 70% نمی رسید . دادن این آمار بدون برخورد مشکلی را حل نخواهد کرد.فقط می توان به حال اینگونه نظارتها تاسف خورد.
  • ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
    0 0
    بابا چیکارشون داریدمن که ازشون میخرم هیچ فرقی نمیکنند همشون یک اشغالن حالا باین کاراحتمالن درآمدشیلات بخطرافتاده واینطوری داره منعکس میشه بابامردم خودشون عقلشون میرسه لطفن شما فکرچیزدیگه ای باشید بقول یکی ازکاربران ببینیداونکسانیکه دارنداینوبه اصطلاح قانون ورو زمینی تولیدمیکنندچه سودی نصیبشون نیشه بازارشده بازاررقابت درقیمت وکیفیت حالادیگه خودمردم بایدتصمیم بگیرندوشنونده بایدعاقل باشد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس