سید علی محمد ابویی گفت: در حال حاضر با تقلیل مجوز ظرفیت این پروژه از پنج میلیون به یک میلیون و هفتصد هزار تن از سوی وزارت صنعت، این پروژه به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی در آستانه تعطیلی قرار گرفته و اشتغالزایی برای حدود 1500 نفر از مردم ساکن در این منطقه محروم از بین خواهد رفت.

گروه اقتصادی مشرق-در حالیکه دو روز بیشتر به سالگرد ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری نمانده، خبرهای منتشر شده در رابطه با افزایش واردات کالاهای اساسی و عدم حمایت از تولید در این یکسال، نشان دهنده این است که مسئولان اقتصادی دولت یازدهم باید تلاش بیشتری در راستای تحقق اهداف سیاست های اقتصاد مقاومتی را در برنامه خود قرار دهند تا اقتصاد ایران را روز به روز در مقابل تکان های شدید اقتصادی مقاوم تر کنند.

در همین ارتباط سید علی محمد ابویی رئیس هیات مدیره مجتمع معدنی و صنعت آهن و فولاد بافق در گفت و گو با نسیم با اشاره به مشکلات پیش روی سرمایه گذاری و تولید این صنعت اظهار کرد: ما بنا به فرموده مقام معظم رهبری در راستای تولید ملی و اقتصاد مقاومتی، در جهت سرمایه گذاری در کشور اعلام آمادگی کردیم و در سال 90 با هدف ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی سنگ آهن  اقدام به خرید یکی از هشت طرح فولادی مصوب در دولت قبل کردیم که متاسفانه وزارت صنعت سه سال است که نه تنها در جهت رفع مشکلات در این مدت به این شرکت کمکی نکرده اند، بلکه مشکلات جدیدی را برای ما درست کرده اند.

وی افزود: جهت بهینه سازی طرح و تکمیل زنجیره تولید در کنار این طرح مجوز گندله سازی با ظرفیت 5 میلیون تن را از دولت وقت گرفتیم، اما علی رغم دستور وزیر صنعت در جهت حمایت از بخش خصوصی، علیرغم اینکه در این مدت پیمانکاران و قراردادهای این طرح بسته شده بود و دستگاه ها با ظرفیت 5 تن خریداری شده بود چند روز پیش، مجوز ظرفیت این طرح را به یک میلیون و هفتصد هزارتن کاهش میدهند.

این تولید کننده فولاد با اشاره به سنگ اندازی های موجود برای تمدید پروانه فعالیت صنایع خاطرنشان کرد: همه ساله تمدید مجوز شش ماهه در شهرستان یزد انجام میشد، اما اکنون بدون اینکه اعلام کنند تمدید مجوزها را به تهران آوردند و بروکراسی اداری حاکم بر آن را سخت تر کردند.

ابویی با اشاره به تلاش های صورت گرفته در این پروژه گفت: برای انجام این پروژه با یک شرکت آلمانی قرارداد امضا کردیم و تلاش کردیم که با توجه به تحریم ها  تکنولوژی های آن در داخل ایران انجام شود، که به همین دلیل پرداخت قرار داد را زودتر از موعد نهایی و پيش پرداخت اولیه را به طرف خارجی دادیم.

وی به بهانه های واهی مسئولان وزارت صنعت برای متوقف کردن این پروژه اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با تقلیل مجوز ظرفیت این پروژه از پنج میلیون به یک میلیون و هفتصد هزار تن از سوی وزارت صنعت، این پروژه به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی در آستانه تعطیلی قرار گرفته و اشتغالزایی برای حدود 1500 نفر از مردم ساکن در این منطقه محروم از بین خواهد رفت.


تنها طرح فولادی واگذار شده در آستانه تعطیلی قرار گرفت+فیلماین تولید کننده فولاد افزود: یکی از بهانه ها برای تعطیلی این طرح نبود مواد اولیه است در حالی مواد اولیه در منطقه ما به وفور یافت شده و به کشورهای چین و کره صادر می شود و در دولت قبلي و فعلي مواد اوليه كتباً تضمين شده است. قابل ذكر است اين طرح در جوار معدن مي باشد.

ابویی ادامه داد: اگر جلوی خام فروشی در این بخش گرفته شود ، کشورسی و شش دلاری که در حال حاضر در خام فروشی به ازای فروش مواد خام به دست می آورد را می توانیم به 500 دلار افزایش داده و 1500 نفر هم اشتغالزایی کنیم.

 وی با بیان این مطلب که " دست هایی در وازت صنعت وجود دارند که به دنبال خام فروشی هستند " خاطرنشان کرد: در حال حاضر جریانی در وزارت صنعت وجود دارد که از خام فروشی حمایت کرده و اجازه فعالیت به ما را نمی دهد.

این تولید کننده فولاد با انتقاد از معاون برنامه ریزی وزارت صنعت خاطرنشان کرد: معاون برنامه ریزی وزارت صنعت 16 ماه است که دستور ایشان را اجرا نمی کنند.

ابویی با اشاره به نفوذ دولتی ها در صنعت فولاد بر خلاف اصل 44 خاطرنشان کرد: در حال حاضر 7 طرح جدید فولادی به شکل دولتی ارائه شده است در حالی که هیچ حمایتی از ما به عنوان بخش خصوصی انجام نمی شود.

وی با اشاره به ضررهای تعطیلی این طرح خاطرنشان کرد: اگر این طرح تعطیل شود 400 نیروی کار در برهه فعلی بیکار شده و 1500 نیروی کار هم که برای تکمیل طرح قرار بود از اردیبهشت وارد بازار کار شوند بیکار می شوند.

این تولید کننده فولاد در پایان گفت: در صورت لغو این طرح اموال ما بلوکه خواهد شد و پول هایی که پرداخت شده باز گردانده نمی شود که این مسئله آسیب جدی به منافع ملی وارد می کند و قابل ذكر است قراردادهاي تجهيزات اين طرح در مقایسه با قرادادهای مشابه در شركت هاي نيمه دولتي و دولتي اقتصادي تر و كيفي تر مي‌باشد.

به گزارش مشرق، سید علی محمد ابویی رئیس هیات مدیره شرکت فولاد بافق شب گذشته با حضور در برنامه پایش به بیان مشکلات در رابطه با نحوه حمایت مسئولان وزارت صنعت از سرمایه گذران داخلی و تولیدکنندگان پرداخت که فیلم آن در پایان این گزارش از نظرتان می گذرد:


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ابوالفضل ۲۰:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۷
    0 0
    تا مافیای فولاد هست اجازه نخواهند داد در این شهرستان طرحهای فولادی اجرائی شود. چون می خواهند معادن این شهرستان را به بهائی اندک ببرند،این شهرستان یکی از بزرگترین معادن سنگ آهن کشور رو داره اما بعضی از اشخاص که با ساخت این قبیل کارخانه ها در جوار معادن ضرر می بینند هزار سنگ اندازی می کنند که این طرحها به بهره برداری نرسد.امیدواریم مسئولان دلسوز نظام فکری بحال این افراد معلوم الحال بنمایند تا فرمایشات رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی اجرائی گردد.
  • ۰۰:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
    0 0
    فولاد میانه هم حال و خوشی ندارد و همه 800 کارگر بیکار شده اند
  • بافقی ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
    0 0
    اینطورکه معلومه دوباره بایدمعدنوبخوابونیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس