کد خبر 393995
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۴

اسماعیل عفیفه از نحوه‌ی ستاره‌سازی در تلویزیون و همچنین محتوای برنامه‌های تحویل سال با حضور چهره‌های مطرح عالم هنر و ورزش انتقاد کرد.

 به گزارش مشرق، عفیفه تهیه‌کننده باسابقه و قدیمی، در پاسخ به اینکه آیا با حضور چهره‌های مطرح در برنامه‌های تحویل سال تلویزیون موافق است؟ تصریح کرد: حدود 8 - 9 سال است که تلویزیون لحظه تحویل سال، به سمت آوردن هنرپیشه‌های معروف گرایش پیدا کرده است. از آنجا که ما همیشه اهل افراط و تفریط هستیم، زمانی بود که تلویزیون از حضور چهره‌ها در برنامه‌های تلویزیونی ممانعت می‌کرد ولی حالا دیگر کاملا به سمت گفت‌وگو با هنرپیشه‌های معروف در برنامه‌های ترکیبی ویژه سوق پیدا کرده است که نتیجه‌اش هم می‌شود یکسری گفت‌وگوهای بی‌مزه‌ که ترتیب داده می‌شود؛ گفت‌وگوهایی که نه مجری برنامه سوادش را دارد و نه هنرمند می‌داند که نباید راجع به هر چیزی اظهارنظر کند. به نظرم گفت‌وگو در برنامه‌های تحویل سال تلویزیون، بیشتر شبیه گفت‌وگوهای نشریات زرد است.

وی سپس خاطرنشان کرد: برنامه‌های گفت‌وگو محور تلویزیون اولا یک مجری توانا و باسواد می‌خواهد که باید بگردیم تا در تلویزیون پیدا کنیم؛ چراکه به راحتی پیدا نمی‌شود. همچنین در کنار آن، افرادی که به عنوان مهمان در برنامه حضور پیدا می‌کنند، باید حتما تعریف شوند. معمولا تلویزیون به این مدل از گفت‌وگوها عادت کرده که سال تحویل، هنرمندی را به تلویزیون بیاورد و چهار سوال کلیشه‌ای پرسیده شود. به نظرم چنین برنامه‌هایی شأنی در تلویزیون ندارند و من خودم شخصا اصلا اینگونه برنامه‌ها را دنبال نمی‌کنم.

 این تهیه‌کننده در بخشی دیگر از صحبت‌هایش به ضعف سوژه برنامه‌سازی در تلویزیون اشاره کرد و گفت: متأسفانه ما در تلویزیون ضعف سوژه داریم و نمی‌توانیم یک برنامه جذاب برای تحویل سالمان آماده کنیم؛ بنابراین مجبور می‌شویم به سراغ هنرپیشه‌های مطرح کشورمان برویم که نتیجه‌اش یکسری گفت‌وگوهای بی‌مزه کلیشه‌ای می‌شود؛ در حالی که باید ابتدا برای برنامه‌هایمان سوژه‌سازی کنیم؛ به عنوان مثال وقتی در قالب یک برنامه‌ تلویزیونی هنرپیشه‌ای را به برنامه دعوت می‌کنیم، خوب است مثل برنامه «کلاه قرمزی» که برنامه‌ی بامزه‌ای است و همیشه یک چهره را مهمان خود می‌کند، این اتفاق بیفتد و اینگونه نباشد که بخواهیم کل برنامه را با چهره‌ها پیش ببریم. ما ابتدا باید برنامه خوب طراحی کنیم و سپس به فکر مهمان باشیم.

عفیفه تأکید کرد: یک برنامه تلویزیونی ابتدا باید خودکفا و جذاب باشد.

تهیه‌کننده سریال‌های «همسایه‌ها»، «میوه ممنوعه»، «مأمور بدرقه»، «پس از باران» و «زمانه» درباره پرداخت دستمزدهای میلیونی به هنرمندانی که در برنامه‌های تحویل سال حضور پیدا می‌کنند، اظهار کرد: وقتی تلویزیون برای آوردن چهره‌ها به برنامه‌ها مسابقه می‌دهد، مسلما بازیگران هم دوست دارند از خودشان استفاده کنند. به نظرم در این ماجرا تلویزیون مقصر است. طی این سال‌ها بسیاری از تله‌فیلم‌ها و سریال‌ها منوط به برخی بازیگران بوده که حتی مدیران علاوه بر دستمزد اصلی، یک پولی هم به بازیگران برای حضورشان می‌دادند که به اعتقاد من این مدل ستاره‌سازی نیست و مبنایش غلط است. تلویزیون از این مقوله خیلی لطمه خورده و خواهد خورد. به نظرم بحث ستاره‌سازی در تلویزیون باید حل شود.

وی سپس اظهار امیدواری کرد: امیدوارم مدیران جدید صداوسیما شرایط حرفه‌ای‌تری را برای برنامه‌سازی فراهم کنند.

عفیفه در پایان گفت‌وگوی خود درباره‌ی ادامه تصویربرداری سریال «یادداشت‌های یک زن خانه‌دار» - محصول شبکه چهار سیما - که مدتی است متوقف شده است، اعلام کرد: چندین بازیگر از این مجموعه درگیر پروژه‌های دیگر بودند. پیش‌بینی‌مان این است که بعد از ایام نوروز تصویربرداری کار را ادامه بدهیم. 20 قسمت از سریال را ضبط کرده بودیم تا اینکه پروژه از مرداد امسال متوقف شد و قرار است در سال جدید 25 قسمت باقی مانده را نیز ضبط کنیم.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱
    0 0
    هزار بار گفتم کاری که صدا وسیما با اون مجری های بی سواد و برنامه های درپیتش با کردند و می کنند و خواهند کرد صهیونیست با ما نکردند یکی نیست این خود شیفتگان رو جمشون کنه واسه اقای مجری کلاس شده انگاری یه خونه تو بهشت دادن بهش که مثلا با چند تا بازیگر و به اصطلاح ستاره رفیقه وای خوش به حالش خوب که چی اینقدر از این هنرمند و ستاره و خواننده اومدن و رفتن که هیچ کسی هم ازشون یادی نمی کنه حالا تو بواسطه اونا میخوای واسه خودت وجهه کسب کنی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس