کد خبر 396778
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۲

معاون گروه هوافضای صاایران با تشریح زمینه‌های لازم برای تحقق صادرات فناوری فضایی کشور گفت: شرایط فعلی کشور به گونه‌ای است که باید به سمت ساخت ماهواره‌های کوچک حرکت کنیم.

به گزارش مشرق، نصیری معاون گروه هوافضای صاایران در چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران گفت: تا سال 2009 حدود 165 میلیارد دلار از سرویس‌های فضایی در جهان درآمدزایی شده است و در ایران نیز در حال حاضر 4 دانشگاه در زمینه ماهواره دانشجویی فعالیت می‌کنند.

وی اقتدار، اقتصاد، توسعه دانش و علم را از الزامات فناوری فضایی برشمرد و گفت: هنر این است که زیرساخت‌های علم و دانش را به سمت حوزه فضایی سوق دهیم که در حال حاضر نیز گرایش جهانی به سمت ماهواره‌های کوچک است.

نصیری با تشریح شرایط فعلی کشور در حوزه فضایی گفت: شرایط فعلی به گونه‌ای است که پرتاب‌گرهای ما قابلیت پرتاب صد کیلوگرم را دارند و به همین دلیل باید به سمت ساخت ماهواره‌های لئو و سبک برویم.

معاون گروه هوافضای صاایران با بیان اینکه به دلیل تحریم‌ها باید به سمت بومی‌سازی در حوزه فضایی حرکت کنیم، اظهار داشت: ما آماده همکاری با سازمان‌های ذیربط هستیم و امیدواریم همکاری‌ها در این حوزه بر اساس رقابت مثبت صورت گیرد زیرا این همگرایی‌ها زمینه‌ساز تحقق صادرات فضایی است.

به گفته وی، استفاده منضبط و همگرا در تمام بسترهای کشور، حضور فعال و هوشمند در فضا، پیشرفت دانش و اقتصاد و همچنین گسترش دیپلماسی فضایی با هدف صادرات از الزامات حوزه فضایی است که باید صورت گیرد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • نصیر ۰۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۰
    0 0
    اولآ مگر تا الآن ماهواره های بزرگ می ساختیم!!؟؟ دومآ تمام دنیا برعکس ادعاهای شما ماهواره های سنگین تر مخابراتی رادیو تلویزیونی اینترنتی و نظامی دارن می سازن شرکت اسپیس ایکس چرا داره ماهواره برهای قوی تر میسازه!؟؟ سوما محض اطلاع شما کلاس زیر 100 کیلو میکرو ماهواره هست و بین 100 تا 1 تن رو ماهواره کوچک می گویند و از یک تا 5 تن ماهواره متوسط و بالاتر از اون بزرگ و بالاتر از 5 تن خیلی بزرگ مثلا بارهای 25 تن تا 30 تن هم به فضا پرتاب شده زیر 10 کیلو هم نانو ماهواره گویند چهارما پس اون ماهواره های 150 کیلویی پارس دو و..که برای سیمرغ می ساختید چی شد؟ پرتاب گر سیمرغ و قائم سپاه چی شدن!؟؟
  • سهیل ۱۰:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۰
    0 0
    می خوان سالی یک بار با پرتاب میکرو ماهواره های 2 ماهه مردم رو مشغول کنن هزینشون هم دو سه میلیون دلار بیشتر نیست ژاپن روزی یکی از اینها برای هواشناسی پرتاب می کنه
  • افشین تهران ۰۱:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۱
    0 0
    همچین میگی چی شد که انگار هزینه و طراحی و ساختش رو شما و دوستان محترمتون انجام دادن!!برای کشوریکه تا 30سال پیش در هنگامه جنگ سیم خاردار از خارج وارد میکرده این خودش یک جهش بزرگ هست که البته اگه طلبکاران و قرقر کنان همیشگی بزارن.
  • حمید23 ۰۱:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۱
    0 0
    البته اگه قدرت پرتابگرهای ایران کامل بشه همین میکرو ماهواره ها هم میتونن خدمات خوبی ارائه بدن، مشکل اصلی اینه که ما در پرتاب ماهواره به مدار بالاتر از 200 کیلومتر دست پیدا نکردیم و این عمر مداری میکرو ماهواره های ما رو کاهش داده. امیدواریم زودتر ماهواره بر سیمرغ که برای ارتفاع 500 کیلومتری در نظر گرفته شده و همینطور ماهوره بر سوخت جامد قائم که برای ارتفاع 1000 کیلومتری در نظر گرفته شده (البته برای بار یک تنی) لانچ بشن.
  • نصیر ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۱
    0 0
    افشین جان هزینه ساخت میکرو ماهواره ها از یه خودرو لوکس چند میلیون دلاری کمتره دوما کره شمالی هم پرتاب کرده ماهواره 100 کیلویشو

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس