آنچه همچنان مطالبه دلسوزان از جمله در مجلس خبرگان از آقای هاشمی است، مرزبندی صریح با فتنه‌گرانی است که صراحتاً از حذف جمهوری اسلامی و ولایت فقیه سخن گفتند در حالی که برخی اطرافیان او صراحتاً از دوستی با بهائیان و منافقین سخن می‌گویند.

به‌گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه امروز خود در مطلبی با عنوان «آیا پیام دلسوزانه مجلس خبرگان دریافت می‌شود؟»، به تحلیل انتخاب رئیس جدید مجلس خبرگان رهبری پرداخت و تصریح کرد: مرور روند کاهش آرای آقای هاشمی در انتخابات هیئت رئیسه مجلس خبرگان چهارم، پیام معناداری با خود به همراه دارد.

روز گذشته و در جریان انتخاب رئیس مجلس خبرگان 4 نفر شامل آقایان یزدی، مؤمن، هاشمی رفسنجانی و هاشمی شاهرودی نامزد شدند و با انصراف آیت‌الله هاشمی شاهرودی رأی‌گیری میان 3 نامزد صورت گرفت که سهم 35 رأی به آیت‌الله یزدی، 25 رأی به آیت‌الله هاشمی و 13 رأی به آیت‌الله مؤمن رسید. در دور دوم انتخابات از مجموع 73 نماینده، 47 نفر از اعضای مجلس خبرگان به آیت‌الله یزدی رأی دادند که از جمله شامل 12 رأی قبلی به آیت‌الله مؤمن بود و هاشمی رفسنجانی 24 رأی به دست آورد.
این اتفاق در حالی رخ داد که سایت آقای هاشمی روز قبل از برگزاری نشست خبرگان ضمن خبرسازی نوشته بود «رأی اکثریت خبرگان به هاشمی است. حامیان ایشان اکثریت مطلق را در مجلس خبرگان دارند». این سایت البته تا ساعات پایانی دیشب ترجیح داد خبر واقعی (متخذه از انتخابات خبرگان) را سانسور کند و منتشر ننماید.
اما در این میان واقعیت قابل توجهی وجود دارد که عبرت‌آموز است. بعد از رحلت آیت‌الله مشکینی، آقای هاشمی یک بار با آیت‌الله جنتی و یک بار با آیت‌الله یزدی رقابت کرده است. آیت‌الله هاشمی در سال 86 توانست با کسب 41 رأی از مجلس فعلی در مقابل آیت‌الله جنتی که 34 رأی آورده بود، رئیس مجلس خبرگان شود. سال 87 نیز هاشمی با 51 (در مقابل 26 رأی آیت‌الله یزدی) در ریاست مجلس خبرگان ابقا شد. به عبارت دیگر هاشمی در آن سالها - قبل از فتنه سال 88- توانسته بود ابتدا اعتماد 41 نفر و سپس 51 نفر از اعضای مجلس خبرگان را کسب کند. اما همسویی شگفت‌انگیز و تأسف بار وی با فتنه‌گران سبز که ادعای تقلب را محملی برای براندازی کرده بودند، موجب سلب اعتماد مجلس خبرگان شد چرا که فتنه‌گران علناً شعار می‌دادند «انتخابات بهانه است- اصل نظام نشانه است».
دقیقاً به همین علت بود که آیت‌الله مهدوی کنی (ره) احساس تکلیف کردند برای صیانت از سلامت و پیشاهنگی مجلس خبرگان به صحنه بیایند. این نامزدی با اعتماد مجلس خبرگان همراه بود. اما آقای هاشمی در حالی که گفته می شد احتمالاً نامزد نمی‌شود- و در فضاسازی رسانه‌های زنجیره‌ای القا می‌گردید در صورت نامزدی هاشمی شاهرودی خاطر هاشمی رفسنجانی جمع می‌شود و نامزد نمی‌شود- نامزد شد حال آن که  آقای هاشمی شاهرودی نیز نامزد بود.
سرانجام این روند 5-6 ساله قابل تأمل است. در حالی که آراء آقای هاشمی از 51 رأی به 27 رأی تنزل کرده، آرای آقای یزدی از 26 رأی به 47 رأی افزایش یافته است. از دست دادن تقریباً نیمی از آرا توسط آقای هاشمی در حالی است که رسانه‌‌های همسو با او طی هفته اخیر تلاش کردند ضمن مصاحبه‌های متعدد، ارادت آقای هاشمی به رهبر معظم انقلاب را پر رنگ کنند که احتمالاً همین فعالیت نیز موجب حفظ آرای هاشمی از ریزش بیشتر شده است.
به نظر می‌رسد آنچه همچنان مطالبه دلسوزان از جمله در مجلس خبرگان از آقای هاشمی است، مرزبندی صریح با فتنه‌گرانی است که صراحتاً از حذف جمهوری اسلامی و ولایت فقیه و اصل نظام سخن گفتند؛ این در حالی است که برخی اطرافیان آقای هاشمی- نظر فائزه هاشمی- صراحتاً از دوستی با اعضای بهائیان و سازمان مجاهدین خلق (منافقین) سخن می‌گویند.

منبع: کیهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 8
  • انصاف ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۰
    0 0
    خوب تحلیل روزنامه کیهان عین واقعیت است شما چرا ناراحتی
  • hossein ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۰
    0 0
    مرگ بر فتنه گران
  • علی ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۰
    0 0
    جناب مستطاب کیهان. اگر پیام انتخابات دلسوزانه ملت غیرتمند ایران در سال 92 برای حضرات مشخص باشد. بقیه پیامها را ملت خوب میدانند.شما نگران پیامگیری ملت نباشین
  • ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۰
    0 0
    تند نرود عاقبت تندروي معلوم است توي چاه مي افتيد. جلوتر از رهبر حركت نكنيد عقب هم نيفتيد
  • ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۰
    0 0
    مشرق چقدر زر میزنی تو ، خفه شو بابا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس