به گزارش مشرق، تقریبا
تمام لبنیات جز پنیر کهنه، شیر محلی تازه، کره و ماست چکیده، طبع سردی
دارند. بین لبنیات، پنیر تازه، خامه، دوغ، سرشیر، شیر پاستوریزه و ماست
معمولی، طبع سرد و تر دارند و کشک و قرهقروت طبعشان سرد و خشک است.
ریشههای مختلف
تقریبا
تمام ریشهها مانند پیاز، سیر، موسیر و هویج، طبع گرمی دارند و تنها ریشه
پرمصرف با طبع سرد و تر، سیبزمینی است. به همین دلیل افرادی که با مصرف
سیبزمینی دچار دلدرد میشوند و سردیشان میکند، باید آن را با مصلحهایش
مثل دارچین، زنجبیل و آویشن بخورند.
انواع توتها
طبع
توتها با یکدیگر متفاوت است؛ مثلا طبع تمشک و شاهتوت، سرد و خشک است.
توتفرنگی طبع سرد و تری دارد و طبع توتهای سفید هم گرم و تر است. باید
تمشک، توتفرنگی و شاهتوت را با عسل مصرف کنید تا طبعشان متعادل شود.
تقریبا تمام لبنیات جز پنیر کهنه، شیر محلی تازه، کره و ماست چکیده، طبع سرد دارند.
منبع: باشگاه خبرنگاران