به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس، سردار علي فضلي جانشين رئيس سازمان بسيج مستضعفين در نشست همانديشي فعالان و نخبگان دانشجوي دانشگاه آزاد رودهن که به همت بسيج دانشجويي اين دانشگاه در مشهد مقدس برگزار شد، گفت: شهدا رفتند که امروز ايران اسلامي به امنيت و آرامش برسد در حالي که کشورهاي منطقه براي رهايي خود از ديکتاتورهاي زمانه دست به قيام زدند.
وي با اشاره به اينکه در بسيج به دنبال اين هستيم که شهداي انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس را بيشتر معرفي کنيم تا برجستهتر شوند، افزود: دانشجويان بايد راه و طريقت شهداي دانشجويي چون شهيد محسن وزوايي، مريم فرهانيان و مهدي رجببيگي را ادامه دهند.
فضلي با تأکيد براينکه اگر الگو براي زندگي ميخواهيم، پيرامون شهداي معاصر دسترسي راحتتر است، خاطرنشان کرد: امامخميني(ره) چندين دهه مجاهدت کردند و علما و مجاهدين در رکاب ايشان حرکت کردند و بيتعارف وامدار شهدا هستيم.
جانشين رئيس سازمان بسيج مستضعفين در ادامه تصريح کرد: افسران و فرماندهان جنگ نرم براي مقابله با هجمه دشمن بايد قدرت علمي متناسب داشته باشند تا از آفات و فتنهها مبراء باشند.
فضلي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در تبيين تهاجم فرهنگي و جنگ نرم، گفت: استکبارجهاني در ابتدا با پروژهاي عظيم عليه ملت ايران هجمه فرهنگي وارد کردند که مقام معظم رهبري از اين هجمه دشمن به شبيخون فرهنگي تعبير کردند. پس از اغتشاشات 18 تيرماه سال 78 براندازي فرهنگي رخ داد و در نهايت استکبارجهاني رو به جنگ نرم آورده است.
جانشين رئيس سازمان بسيج مستضعفين اظهار داشت: بايد شناخت خود را از جبهه جنگ نرم بيشتر کنيم چون شناختمان از نظر عمق و ابعاد در بحث جنگ نرم کم است و اگر عمق آن به اندازه يک اقيانوس باشد، به اندازه يک بند انگشت آن را نميشناسيم.