این سریال در 20 قسمت تولید می شود و داستان آن که از مضمونی جاسوسی برخوردار است، با مامور امنیتی ایران در ایروان شروع میشود که نقش آن را امیر جعفری بازی میکند.
حضور بازیگران چهره تئاتر، سریال و سینمای ارمنستان در کنار بازیگران ایرانی و ایفای نقشهای اصلی از جمله نکات قابل توجه سریال است. از جمله این بازیگران میتوان به کارینه جان جوغازیان، آرمن سانتروسیان، سورن آرستمیان، سونا ماتئوسیان، گوژ تادورچیان، آندرانیک خچومیان، تیگران خزمالیان، آرمن پطروسیان، آناتی روشر، لوسینه آلکسانیان و نرسس هوهاسیان اشاره کرد.
داریوش ارجمند نیز نقش یک کارشناس امنیتی و به نوعی مافوق جعفری را بهعهده دارد. پانتهآ بهرام و فرهاد قائمیان نیز دیگر نقشهای اصلی سریال را ایفا میکنند. این سریال 2 بازیگر جوان به نامهای نیما نادری و آزاده سدیری را نیز به مردم معرفی خواهد کرد، این دو نفر، نقش جوانانی را بازی میکنند که بار ملودرام سریال را بر دوش دارند.
الهام کردا و فرزین صابونی دیگر بازیگران سریال تعبیر وارونه یک رویا هستند. امید روحانی، علی صالحی، ابراهیم عزیزی، افشین زمانی، کریم امینی و نیلوفر شهیدی دیگر بازیگران این سریال هستند.
برخی از عوامل سازنده سریال تعبیر وارونه یک رویا عبارتند از: تدوین بهرام دهقان، طراح صحنه بابک کریمی، طراح لباس شیده محمودزاده، دستیار اول کارگردان و برنامهریز آلاله هاشمی، طراح چهرهپردازی ایمان امیدواری، مدیر صدابرداری ناصر انتظاری، عکاس امیر عابدی، مدیر تولید شاهین شهباززاده و مدیر تدارکات حمیدرضا سرپیران.
گروه سازنده تعبیر وارونه یک رویا در سازمان انرژی هستهای کارشان را دنبال خواهند کرد. گفته میشود سریال تعبیر وارونه یک رویا از اواخر فرودین ماه سال 94 از شبکه یک پخش میشود.
یک مامور امنیتی کشور از طرف یکی از منابع خبری و رابطهای خود در خارج از ایران متوجه میشود قرار است یکی از دانشمندان نامدار هستهای کشور را ترور کنند، اما ماجرا به اینجا ختم نمیشود و داستان آنقدر پیچیده میشود که زندگی مامور امنیتی هم تحتالشعاع قرار میگیرد. پیگیری ماموران، عملیات ترور را با شکست روبهرو میکند، اما ماجراهای پیچیده جاسوسی دیگری شکل میگیرد.
داستان این سریال را فریدون جیرانی نوشته و همزمان با تصویربرداری، مشغول نگارش ادامه آن است.
در ابتدا فیلمنامه سریال تعبیر وارونه یک رویا کاملا پلیسی بود، ولی در بازنویسیها موضوع ملودرام خانوادگی نیز به آن اضافه و داستان آن پلیسی، جاسوسی و خانوادگی شد. بخشی از داستان این سریال به مجموعهها و سایتهای هستهای ایران اختصاص دارد و خرابکاریهایی به تصویر کشیده میشود که کشورهای بیگانه و سازمانهای جاسوسی قصد انجام آن را دارند.
این سریال در ۲۰ قسمت 50 دقیقهای تولید میشود. جیرانی علاوه بر این، ساخت سریال «مرگ تدریجی یک رویا» را در کارنامه خود دارد که سال ۸۷ از شبکه دو به نمایش درآمد. فیلمهای «زندگی دوگانه فیروز»، «من مادر هستم»، «قصه پریا» و «پارک وی» از آخرین ساختههای سینمایی این کارگردان محسوب میشود.
لوکیشنهای سریال تعبیر وارونه یک رویا در تهران و ارمنستان است. فریدون جیرانی سال 1351 با حضور در نمایش عصمت، فعالیت هنری خود را آغاز کرد. وی سال 1352 به عضویت سینمای آزاد مشهد درآمد و فیلمسازی در سینمای حرفهای را سال 1360 با نوشتن فیلمنامه فیلم «آفتابنشینها» آغاز کرد که مهدی صباغزاده آن را کارگردانی کرد.
برخی از عوامل سازنده سریال تعبیر وارونه یک رویا عبارتند از: تدوین بهرام دهقان، طراح صحنه بابک کریمی، طراح لباس شیده محمودزاده، دستیار اول کارگردان و برنامهریز آلاله هاشمی، طراح چهرهپردازی ایمان امیدواری، مدیر صدابرداری ناصر انتظاری، عکاس امیر عابدی، مدیر تولید شاهین شهباززاده و مدیر تدارکات حمیدرضا سرپیران.
{$sepehr_album_26692}