کد خبر 419558
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۱

رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به تاثیر روغن‌های نیمه جامد در تسریع بروز بیماری‌های غیرواگیر از برنامه وزارت بهداشت در زمینه بهبود کیفیت روغن‌های خوراکی خبر داد.

به گزارش مشرق، دکتر زهرا عبداللهی با بیان اینکه یکی از رفتارهای کلیدی برای حفظ سلامتی کاهش مصرف چربی و روغن است، گفت: یک مساله مهم در زمینه روغن‌ها برای کاهش مصرف روغن و چربی، بهبود کیفیت روغن‌های خوراکی است.

کاهش میزان اسید چرب ترانس به کمتر از دو درصد

وی به اقدامات وزارت بهداشت در این خصوص اشاره و اظهار کرد: بر این اساس با پیگیری‌های دفتر بهبود تغذیه و با همکاری صنایع غذایی کشور باید میزان اسید چرب ترانس در روغن‌ها به کمتر از دو درصد کاهش یابد.

حذف روغن‌های نیمه جامد،امسال

عبداللهی همچنین از حذف روغن‌های نیمه جامد تا پایان سال 94 خبر داد و گفت: این کار در دستور کار دفتر بهبود تغذیه است؛ چرا که روغن‌های نیمه جامد دارای مقدار زیادی اسید چرب ترانس و اسید چرب اشباع بوده و به افزایش بروز بیماری‌های قلبی-عروقی، چربی خون، سرطان‌ها و ...کمک می‌کند.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس