به گزارش مشرق، سيب ميوه عجيب و غريبي است.
سيب ميوه عجيب و غريبي است. آنقدر که هر روز پزشکان و محققان برگ تازه اي از خواص اين ميوه رو مي کنند. اخيرا پژوهشگران علوم تغذيه امريکا گفته اند که خوردن يک سيب در روز ميتواند از ابتلا به بيماريهاي قلب و عروق پيشگيري کند. محققان با مطالعه بر گروهي از افراد ميانسال سالم دريافتند که خوردن روزانه يک عدد سيب به مدت چهار هفته، 40 درصد از سطوح مواد مرتبط با بروز سختي شريانها را کاهش ميدهد.
مصرف کپسولهاي حاوي «پلي فنول»_ نوعي آنتي اکسيدان که در سيب يافت ميشود هم نتايج مشابهي را به همراه دارد اما به اندازه خود سيب ثمربخش نيست. سيب ميزان « ليپوپروتئين باچگالي کم» را که به آن اصطلاحا کلسترول بد يا (LDL) ميگويند، کاهش ميدهد. وقتي که LDL براي اکسيده شدن با راديکالهاي آزاد واکنش نشان ميدهد، احتمال زيادي وجود دارد که کلسترول باعث افزايش التهاب و آسيب بافتي شود. زماني که LDL اکسيد ميشود، ساختاري به خود ميگيرد که منجر به وجود آمدن تصلب (سخت شدن) شريان ميشود. اما با خوردن يک سيب در روز به مدت 4 چهار هفته، تاثيرات شگفت انگيز و چشمگير آن را بر اکسيده شدن LDL خواهيد ديد.
سيب سرشار از آنتياکسيدانهاي قوي است و مقادير فراواني ويتامين و مواد معدني دارد که باعث تقويت خون ميشود. سيب داراي اسيد ماليک و اسيد تارتاريک است که از اختلالات کبدي و هاضمه پيشگيري ميکند. سرکه سيب مي تواند مانع ايجاد سنگ کليه شود و دردهاي مفاصل را کاهش دهد. همچنين پوست سيب هم با داشتن پکتين ميتواند مواد سمي را از بدن بيرون کند.
*آریا
سيب سرشار از آنتياکسيدانهاي قوي است و مقادير فراواني ويتامين و مواد معدني دارد که باعث تقويت خون ميشود. سيب داراي اسيد ماليک و اسيد تارتاريک است که از اختلالات کبدي و هاضمه پيشگيري ميکند. سرکه سيب مي تواند مانع ايجاد سنگ کليه شود و دردهاي مفاصل را کاهش دهد. همچنين پوست سيب هم با داشتن پکتين ميتواند مواد سمي را از بدن بيرون کند.