به گزارش مشرق، کسب ثروت برای هر کشوری در جهان یک امر بیبدیل و ضروری است، حال برخی کشورها با پتانسیل تکنولوژی به امر دست پیدا میکنند و یا برخی کشورها به مانند ایران رو به خام فروشی میآورند که با هر تلاطمی در عرصه جهانی سقوط بازارهای مالی را در بر دارد که مستقیم و غیرمستقیم بر سفره مردم تاثیر میگذارد و باعث فشارهای تورمی میشود.
در این راستا یکی از مولفههای که میتواند برای ایران باعث کسب ثروت شود، بطوریکه ارزهای بسیاری وارد ایران شود و از طرفی دیگر ایران در سطح جهان براساس نوع خدمتی که ارائه میدهد به عنوان مرجع منطقه ای و جهانی شناخته شود، ارائه خدمات سلامت محور است که سالهاست در این باره نظرات و پیشنهادات بسیاری عنوان شده است ولی بشکههای نفتی هرگز اجازه عملیاتی شدن این پیشنهادات را نداد، حال پس از گذارندن تحریمهای بسیار و کاهش هولناک قیمت نفت، توجه مسئولان به سمت اینگونه خدمات سوق پیدا کرده است زیرا امروز دیگر چاره ای نیز نمانده است.
براین اساس علیرضا زالی به عنوان یکی از اساتید برجسته مغز و اعصاب کشور که بیشتر او را به عنوان رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور میشناسند درباره جذابیتهای توریسم سلامت ایران در جهان به تسنیم عنوان کرد: از مهمترین و برجسته ترین خدمات سلامت ایران در جهان که با کمترین قیمتها میتوان به بیماران خارجی ارائه کرد میتوان به اعمال جراحی پیچیده قلب مانند استنت و آنژیوگرافی قلبی، درمان ناباروی، خدمات نوین دندانپزشکی علی الخصوص ایمپلنت و لیزر، درمانهای غیرمداخلاتی گوارشی و اعمال جراحی بسیار پیچیده مغز و اعصاب اشاره کرد.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور؛ اعمال جراحی ستون فقرات را از گرانترین و پیچیده ترین اعمال جراحی دنیا عنوان کرد که پتانسیل این خدمات به بیماران خارجی با مناسبترین قیمت در ایران وجود دارد.
زالی ادامه داد: در جراحی پیچیده لاپراسکوپی، ایران شانه به شانه پیشرفت جهانی در حال حرکت است، بطوریکه هم اکنون دانشمندان ایرانی از معدود دانشمندان جهان در زمینه درمان چاقی محسوب میشوند.
این استاد جراحی مغز و اعصاب با تاکید مجدد بر اهمیت و ویژگیهای مصادیق جذابیتهای خدمات سلامت ایران در منطقه و جهان عنوان کرد: البته برخی کشورهای منطقه فقط از نظر تجهیزات پزشکی در حال رقابت با ایران هستند و توانستهاند تورهای سلامت را به کشورهای خود سوق دهند مثلاً در لبنان و ترکیه به دلیل تعداد قابل توجه پت اسکن، بیماران کشورهای دنیا و منطقه به سمت این دو کشور سوق پیدا کردند بنابراین میطلبد با توجه به پتانسیل فوق العاده علمی و پزشکی ایران، در زمینه ارتقاء تجهیزات پزشکی نیز در این فضای رقابتی توریسم سلامت از کشورهای رقیب عقب نمانیم.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور با برشمردن کشورهای مانند سنگاپور، هند، ترکیه و کره جنوبی به عنوان رقبای ایران در عرصه سلامت بیان داشت: هم اکنون بازار بسیار مناسبی در کشورهای حاشیه دریای خزر برای ایران وجود دارد زیرا آنها بسیار به پزشکان ایرانی اعتماد دارند و در حال حاضر نیز در کشور تاجیکستان برخی پزشکان ایرانی گامهای را در این عرصه برداشتند ولی باید این حوزه سیستماتیک شود.
زالی در پایان خاطرنشان کرد: هم اکنون نیز با همین زیرساختها این آمادگی وجود دارد که ایران میزبان و پذیرایی یکونیم میلیون بیمار خارجی باشد و آنها را پذیرش و درمان کند و این تعداد کف و حداقل ظرفیت است یعنی بالاتر از این آمار نیز ایران میتواند به بیماران منطقه، ایرانیهای خارج از کشور و دیگر بیماران کشورهای جهان خدمت سلامت ارائه کند.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور با تشریح جذابیتهای توریسم سلامت ایران در جهان گفت:گرانترین و پیچیدهترین جراحیهای دنیا در ایران با مناسبترین قیمتها امکانپذیر است و توانایی پذیرش سالانه یکونیم میلیون بیمارخارجی در ایران وجود دارد.
منبع: تسنیم