علی رشیدی، هنرمند گرافیست و مدیرعامل انجمن صنفی طراحان گرافیک که چند سالی است بر این مسند تکیه زده در گفتگو با خبرنگار فرهنگی مشرق گفت: سر آقایان در وزارت ارشاد بسیار شلوغ است. ما به عنوان یک انجمن مردمنهاد به دوستانمان در ارشاد و معاونت هنری ارادت داریم و با آنها رابطه دوستانه و خوبی داریم ولی این رابطه در همین حد مانده و هنوز نتوانستهایم یک برنامه درست با ارشاد برگزار کنیم.
وی افزود: ما دو مشکل بزرگ داریم. اول اینکه همه مسائل به موارد مالی ختم میشود و بار مالی دارد که دست ارشاد در این زمینه کاملا بسته است. اگر بخواهیم برنامهای برگزار کنیم باید مسائل مالی را درنظر بگیریم و از اسپانسر استفاده کنیم که مطمئنا خواستههای حامیان مالی با خواستههای وزارت ارشاد در هماهنگی کامل نیست و گاهی با هم تضاد دارند پس برنامه درست نخواهد شد.
مدیرعامل انجمن صنفی طراحان گرافیک خاطرنشان کرد: از سوی دیگر ارشاد معمولا پول ندارد و نمیتواند یک برنامه را به صورت کامل و قطعی انجام دهد.
وی ادامه داد: خوشبختانه مدیران دفتر امرو تجسمی وزارت ارشاد و شخص آقای ملانوروزی دست ما را برای برگزاری دوسالانه گرافیک باز گذاشتهاند ولی در راه برگزاری با مشکلاتی غیر مالی مواجه شدیم که نزدیک بود ریشههایمان بخشکد . این بود که فعلا از برگزاری دوسالانه منصرف شدیم. ما سیاسی نیستیم و وارد بازیهای سیاسی نیز نخواهیم شد.
رشیدی ادامه راه برگزاری دوسالانه را نیازمند تفکری عمیق و لحاظ کردن احتیاط بیشتر دانست و گفت: شرایط به آن خوبی نیست که ما فکر میکردیم. شعارهای انجمنگرایی دولت هنوز محقق نشده است پس کمی صبر لازم بود.
وی از نزدیک شدن انجمن صنفی طراحان گرافیک به سازمان زیباسازی شهرداری تهران خبر داد و بیان کرد: خوشبختانه دیدگاه مدیران این سازمان به هنر بسیار خوب است و به همین خاطر طی صحیتهایی و انجام یک پروژه طولانی و هزینهبر توانستیم موزه گرافیک ایران را با کمک این سازمان راهاندازی کنیم. این در حالی است که در همین طرح هم وزارت ارشاد باید دست ما را میگرفت.
این هنرمند گرافیست اذعان داشت: واقعیت این است که ما هنوز نتوانستهایم به عنوان یک انجمن کار شاق و مهمی با و.زارت ارشاد انجام دهیم. در جشنواره تجسمی فجر سال پیش که به خاطر دیر اعلام شدن همه چیز از جمله فراخوان عملا دست ما بسته دشه بود و نتوانستیم کاری انجام دهیم.
وی دلیل عدم همکاری و رابطه درست میان اجرای برنامههای فرهنگی و شعارهای ارشاد را درگیر بودن این وزارتخانه به مسائل سیاسی دانست.