حداقل 70 درصد از مردمی که در این نظرسنجی حضور داشتند به طور کلی از برگزاری جام جهانی زنان در کانادا بی خبر بوده و هیچ اطلاعی از این رخداد جهانی در خاک کشور خود نداشتند!

گروه ورزشی مشرق - جام جهانی زنان به میزبانی کشور کانادا در سال میلادی 2015 برگزار شد و طی آن تیم ملی فوتبال زنان آمریکا به قهرمانی رسید، مدعیان جدی در این جام به غیر از آمریکا، کشورهای انگلیس، ژاپن و شاید خود کانادا بودند.

یک نظرسنجی عجیب و پرهزینه که نتیجه‌اش اعلام نشد
تیم ملی فوتبال زنان کانادا را بازیکنانی تشکیل می دهند که تا مرز 85 درصد از نسل مهاجران بوده و ریشه کامل کانادایی ندارند، علتش هم مشخص است فوتبال رسما جایی در این کشور ندارد و کسانی که شیفته فوتبال هستند فرزندان مهاجرانی محسوب می شوند که سالها قبل به این کشور امده و در خاک کانادا صاحب فرزند شده اند. این بازیکنان مسلما خود را کانادایی می خوانند اما وقتی سرود ملی کشورشان، کانادا پخش می شود نمی توانند با تمام تمرکز و تعصب تنها به برگ قرمز رنگ این سرزمین بیندیشند و ناخودآگاه به یاد ریشه اصلی خود در شمال آفریقا، جنوب شرق آسیا، آمریکا، آمریکای جنوبی و شاید کشورهای عربی می افتند.

این تیم ملی چندین و چند ملیتی عملکرد چندان مطلوبی در جام جهانی نداشت و معدود هواداران فوتبال زنان در این کشور انتظار قهرمانی از این تیم را داشتند، در هر حال جام جهانی زنان به پایان رسید و فدراسیون فوتبال کانادا با همکاری شهرداری‌های شهرهای مهم این کشور اقدام به نظرسنجی سراسری از میان شهروندان رسمی کانادایی کرد. در این نظرسنجی سراسری روزنامه ها، رادیوها و شبکه های تصویری دولتی و خصوصی هم همکاری کردند تا جایی که رئیس جمهور کانادا از این نظرسنجی به عنوان یک رفراندوم فوتبالی یاد کرد اما چه اتفاقی رخ داد که نتایج این نظرسنجی رسمی و البته پر هزینه اعلام نشد!

یک نظرسنجی عجیب و پرهزینه که نتیجه‌اش اعلام نشد
طبق ادعای روزنامه لودوار چاپ مونترال، بیش از 6 میلیون نفر در دو هفته اول این نظرسنجی به صورت آنلاین، مصاحبه کوتاه تلفنی و حضوری به سوالات پاسخ دادند و این رقم برای فدراسیون فوتبال کانادا بسیار با ارزش بود، اما گفته می شود که حداقل 70 درصد از مردمی که در این نظرسنجی حضور داشتند به طور کلی از برگزاری جام جهانی زنان در کانادا بی خبر بوده و هیچ اطلاعی از این رخداد جهانی در خاک کشور خود نداشتند!

این در حالی است که برخی از سازمان‌های مردم نهاد در تورنتو و مونترال به خاطر تبلیغات زیاد و هزینه عجیب و غریب برای جذب تماشاگر در این رقابتها به مقامات کشوری کانادا اعتراض کرده بودند و مشخص است که در اطلاع رسانی در خصوص جام جهانی زنان هیچ کم کاری صورت نگرفته بود.

نزدیک به 35 درصد از مردمی که در این نظرسنجی شرکت کرده بودند تنها نام یک یا دو بازیکن از تیم ملی زنان کشورشان را می‌دانستند و نزدیک به 40 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی در بخش پیشنهادات از برگزار کنندگان این نظرسنجی خواسته بودند تا به جای این کارها درباره بسکتبال یا هاکی روی یخ نظرسنجی کنند!

یک نظرسنجی عجیب و پرهزینه که نتیجه‌اش اعلام نشد
کانادا امیدوار بود تا به بهانه برگزاری جام جهانی زنان 2015 در بخش گردشگری نیز سود مالی خوبی داشته باشد اما با توجه به قوانین بسیار سخت و عجیب برای عبور از مرز کانادا، بسیاری از هواداران تیمهای مختلف در فرایند پیچیده چر کردن فرمهای اخذ ویزا و دریافت برگه عبور از سفر به این کشور منصرف شده بودند، از طرفی جمع کثیری از مردم شهرهای مختلف کانادا به خاطر هزینه بالای سفر بین شهری و افزایش عجیب قیمت کرایه هتل‌ها و مسافرخانه ها در زمان برگزاری این رقابتها اصولا رغبتی برای تماشای این بازیها نداشتند.

روزنامه لودوار مونترال در پایان گزارش خود در این خصوص می نویسد: انتشار نتایج نظرسنجی از سوی فدراسیون فوتبال کانادا منع شده اما نمی شود حقیقت را کتمان کرد، حقیقتی که نشان می دهد مردم کشور کانادا با فوتبال رابطه خوبی ندارند، جامعه به شدت فمینیستی شرق کانادا از ویترین ایجاد شده در بازی های زنان دل خوشی ندارد، جوانان شهرهای مونترال و تورنتو درگیری شدیدی با زندگی سخت دانشجویی یا کارهای سطح پایین جامعه برای گذران زندگی خود دارند و دلیلی نمی بینند برای تماشای یک بازی از جام جهانی زنان بلیتی را خریداری کنند که معادل خرید خوراک و مایحتاج دو هفته آنها است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سعید ۰۳:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۲
    0 0
    تو رو سننه
  • ۰۴:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۲
    0 0
    کلا کانادا کشور به شدت مهاجر پذیریه شما اگه بخوای اینجوری در نظر بگیری کانادایی اصیل نداریم. به جز سرخ پوستای بومی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس