به گزارش مشرق، محققان اتریشی دریافتند که پروتئینهای عضله مانند تروپومیوزین و آکتینین تا 240 ساعت پس از مرگ تخریب نمیشوند و دانشمندان با ارزیابی این پروتئینها میتوانند زمان دقیق وقوع مرگ وقوع یافته را محاسبه کنند.
در حال حاضر هیچ شیوه مطمئنی برای تعیین زمان مرگهای رخ داده، پس از حدود 36 ساعت وجود ندارد.
دکتر پیتر اشتاینباخر، محقق ارشد این تحقیق که انجام آزمایشات را بر روی نمونههای انسانی آغاز کرده، اظهار کرد که آنها توانستهاند همان تغییرات مشابه و محصولات حاصل از تخریب را در انسان شناسایی کنند که پیش از این در پژوهش بر روی خوکهای مرده تشخیص داده بودند.
اشتاینباخر خاطرنشان کرد، تا پیش از این مشخص شده بود که همه پروتئینهای عضله در زمان مشخصی دچار تغییرات قابل تشخیصی میشوند و این امر میتواند بازه زمانی تجزیه و تحلیل کنونی را وسعت بخشد.