رئیس شبکه هپاتیت ایران ادامه داد: اکثر موارد چاقی ربطی به اختلال در غدد مترشحه داخلی ندارد.
علویان خاطرنشان کرد: در موارد نادری کم کاری تیروئید و پُرکاری غده آدرنالین منجر به چاقی میشود.
در این راستا علویان فوقتخصص گوارش و کبد چندی قبل نیز درباره رابطه ورزش و چاقی به تسنیم عنوان کرده بود: در این زمینه ثابت شده است که ورزش زیادکننده اشتها نیست بلکه نقش تنظیمی و تعدیل کنندگی را دارد، ثبات در انجام فعالیتهای متعال و نرمشهای روزانه کلید اصلی برای رسیدن به وزن مناسب و حفظ آن است.
این استاد دانشگاه بقیةالله تصریح کرد: اگر افراد به رژیم غذایی خود پایبند باشند و برنامه ورزشیشان نیز بهصورت منظم اجرا شود کاهش وزن قطعی است، هرچه فعالیت ورزشی بیشتر شود مقدار کالری بیشتری مصرف میشود و کاهش وزن بارزتر است.
علویان ادامه داد: مردم از قدیم به نقش انجام فعالیتهای ورزشی و تحرک بیشتر در حفظ وزن ایدهآل و کاهش وزن اضافی واقف بودند، وزن ایدهآل با تمرینات ورزشی تنها با یک رژیم غذایی مناسب و صحیح به دست میآید.
رئیس شبکه هپاتیت ایران افزود: افراد اگر به گذشته خود نگاه کنند متوجه میشوند که از زمانی که فعالیتهای خود را کم کردند از جمله در ایام خرید خودرو، بازنشستگی و نزدیک شدن محل کار به محل سکونت دچار اضافه وزن و چاقی شدهاند.
تردمیل چاقی میآورد
در این راستا علویان درباره عوارض تردمیل نیز به تسنیم عنوان کرده بود استفاده غیراستاندارد از تردمیل در منازل ممکن است موجب پدید آوردن تغییراتی نامناسب در سیستم چربیهای بدن شود.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله(عج) سپاه ادامه داد: اگر بهصورت دائم و بدون برنامه روز از تردمیل استفاده میکنید، باید بدانید که ممکن است نتیجه معکوس از سوزاندن چربی و کاهش وزن به دست بیاورید.
علویان تصریح کرد: به این ترتیب که انجام ورزشی آیروبیک و دویدن روی تردمیل اقتضا میکند انرژی افزایش پیدا کند.
این فوقتخصص گوارش و کبد خاطرنشان کرد: از آنجایی که بدن تلاش میکند همواره در حالت تعادل باقی بماند این نوع تحرکات بهعنوان نشانههای بیولوژیک عمل میکند و افراد را به خوردن بیشتر تحریک خواهد کرد که در نهایت مانع کاهش وزن خواهد شد.