با تحریم یا بدون آن، چین و روسیه آماده بودند تا روابط تجاری خود با ایران را ارتقا دهند.هیچ‌گونه گزینه قابل اتکای دیگری برای آمریکا باقی نمانده بود. به رغم این حرف تندروانه که تمامی گزینه‌ها روی میز است، آمریکایی‌ها می‌دانند که جنگ با ایران بسیار پرهزینه و پرمخاطره است.

گروه جنگ نرم مشرق- اخبار ایران و تحلیل‌های پیرامون آن به طور مستمر در رسانه‌های جایگزین که مخالف رسانه‌های جریان اصلی (Main Stream) غرب هستند منعکس می‌شود. این رسانه‌ها به اطلاعات و تفاسیر متفاوتی می‌پردازند که در رسانه‌های جریان اصلی پیدا نمی‌شود.

***

نظر بیل کریستول درباره توافق هسته‌ای با ایران: این توافق شبیه توافق مونیخ است

پایگاه گلوبال ریسرچ می‌نویسد: بیل کریستول نماد طرز تفکر نئومحافظه‌کاری محسوب می‌شود. وی با بیانی ناپخته درباره توافق هسته‌ای با ایران صحبت می‌کند: اگر توافق هسته‌ای همین‌گونه پیش رود، 150 میلیارد دلار مردم ایران که توسط آمریکا ضبط شده بود به این کشور بازگردانیده می‌شود و از این پول برای عملیات‌های تروریستی علیه ایالات متحده استفاده می‌شود.

ایران

کریستول در اتهام زدن به ایران می‌گوید: ایران از زمان حملات تروریستی یازده سپتامبر 1000 نفر آمریکایی را کشته است. این اتهام، به ادعای مجله کامنتری رویو اولین بار توسط یکی از مشاوارن نتانیاهو مطرح شد و گفته شده است که ایران از هر سلاحی در عراق و افغانستان علیه نیروهای آمریکایی استفاده کرده است.

شما می‌بینید که این صحبت‌ها چطور مطرح می‌شود. اتاق فکر وابسته به نتانیاهو این ادعاهای عجیب و غریب را مطرح می‌کند. این ادعاها توسط رسانه‌های صهیونیستی مطرح می‌شوند و سپس افرادی مثل کریستول نیز به آن دامن می‌زنند. حقه خوبی به نظر می‌رسد.

جالب است که کریستول درباره خارجی‌هایی که دستهایشان به خون نظامیان آمریکایی آلوده است کاملاً گزینشی برخورد می‌کند. گروه تروریستی مارکسیستی منافقین نیز دستهایش به خون آمریکایی‌ها آلوده است، اما رسانه‌های وابسته به کریستول و جریان نئومحافظه‌کاری تلاش کردند تا این گروه را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج نمایند. نیروهای این گروه وارد خاک ایران می‌شوند و افراد غیرنظامی را ترور می‌کنند، ناآرامی ایجاد می‌کنند و تلاش کردند تا با افشای داده‌های ساختگی یک رایانه‌ قابل‌حمل برنامه هسته‌ای ایران را تسلیحاتی جلوه دهند.

چیزی دیگری که کریستول نسبت به آن اعتراض دارد بند 10 ضمیمه شماره سه توافق هسته‌ای با ایران است. وی مدعی است که این بخشی از توافق باعث می‌شود که ایران با تلاش‌های بقیه کشورها برای کندسازی برنامه هسته‌ایش مقابله کند.

اما این ضمیمه واقعاً چه چیزی می‌گوید؟

همکاری از طریق دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای تقویت توانایی ایران در حفاظت در برابر و واکنش به تهدیدان امنیت هسته‌ای از جمله خرابکاری و همچنین فراهم‌سازی امنیت موثر و پایدار هسته‌ای و سامانه‌های حفاظت فیزیکی.

به قولی دیگر، طرفین توافق به ایران کمک خواهند کرد تا در برابر هر گونه تلاش برای حمله یا خرابکاری در برنامه قانونی و صلح‌آمیز این کشور از خود محافظت نماید. حملات سایبری آمریکایی - صهیونیستی را علیه برنامه هسته‌ای ایران و ترور دانشمندان هسته‌ای این کشور با به خاطر آورید. کریستول از مقابله با این گونه اقدامات غیرقانونی و وحشیانه ناراحت است. وی همچنان یکی از کارشناسان اصلی شبکه‌های تلویزیونی فاکس نیوز است و توجهی به کیفیت پایین تحلیل‌های وی نمی‌شود. آنچه مهم است این است که وی چیزی را می‌گوید که رسانه‌های جریان اصلی می‌خواهند بشنوند.



نتانیاهو با بحران توییتری درباره توافق هسته‌ای با ایران مواجه است

پایگاه گلوبال ریسرچ می‌نویسد: در حالی‌که ایران و آمریکا توافق هسته‌ایی را جشن گرفتند که به نظر خیلی‌ها گام تاریخی رو به جلویی در روابط دو کشور محسوب می‌شود، نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به رسانه‌های اجتماعی برای تکرار ادعاهای خسته‌کننده خود متوسل شده است: این صلح با ایران به معنای نابودی اسرائیل است و به بروز مشکلات بسیاری در منطقه خاورمیانه منجر خواهد شد.

ایران

روز سه شنبه پنج کشور اروپایی به توافقی درباره برنامه هسته‌ای ایران دست یافتند که طبق آن برنامه هسته‌ای این کشور برای 15 سال محدود می‌شود. در عوض، ایران از مزایای رفع تحریم‌ها بهره‌مند می‌شود.

درحالی‌که ایرانی‌ها از این توافق خشنود بودند، نتانیاهو از این مسأله به عنوان فرصتی برای تکرار پیام خود که همیشه بخش اصلی صحهبت‌هایش بوده است استفاده کرد.

اندکی پس از توافق در صفحه یوتیوب دفتر اطلاع‌رسانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی این پیام ظاهر شد: دنیا امروز بسیار خطرناک‌تر از گذشته است. این پیام در رسانه‌های دیگری نظیر توییتر ظاهر شد. این مسأله نشان می‌دهد که توافق هسته‌ای با ایران تهدید واقعی برای این رژیم محسوب می‌شود.

نتانیاهو مدعی است که ایران حامی اصلی تروریسم در خاورمیانه است، اما به نظر می‌رسد که وی اعتقادی به اقداماتی که این رژیم برای بی‌ثباتی منطقه کرده است ندارد. به‌علاوه، آمریکا که از منظر بسیاری از مردم جهان بزرگترین تهدید برای صلح جهانی است و بیش از 3 میلیارد دلار بودجه به صورت سالیانه در اختیار این رژیم قرار می‌دهد تا با کمک آن مردم بی‌گناه فلسطین را به شهادت برساند و به صورت مخفیانه به جبهه النصره و گروه‌های وابسته به القاعده در سوریه کمک کند.

نتانیاهو هشدار داده است که کاهش تحریم‌های ایران می‌تواند صدها میلیارد دلار در اختیار این کشور برای حمایت از تروریسم در سطح جهان و تلاش برای نابودی رژیم صهیونیستی قرار دهد. با این حال، تحلیل‌گران معتقدند که اگرچه رفع تحریم‌ها می‌تواند منابع مالی مورد نیاز را در اختیار ایران قرار دهد، اما رفع تحریم‌ها به صورت تدریجی انجام خواهد شد. کارشناسانی که به ملزومات فرآیند راستی‌آزمایی برای اطمینان حاصل کردن از اینکه ایران به توانایی تولید تسلیحات اتمی دست نمی‌یابد آشنا هستند هشدار می‌دهند که رفع تحریم‌ها برای ماه‌ها و شاید هم تا سال 2016 اثر خود را نشان نمی‌دهد. همچنین برخی کارشناسان معتقدند که این توافق در راستای منافع آمریکا می‌باشد چرا که ایران با این توافق به هم‌پیمان آمریکا در جنگ اقتصادی با چین و روسیه مبدل می‌شود.

نتانیاهو مدعی است که ایران طبق این توافق می‌تواند ظرف مدت ده سال به بمب اتمی دست یابد. نه تنها آژانس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی این ادعا را رد کرده است، بلکه یک تهدید هسته‌ای جدی‌تری در منطقه وجود دارد: خود رژیم صهیونیستی به تسلیحات اتمی مجهز است . هم‌پیمانان آمریکایی این رژیم می‌خواهند از این مسأله اطمینان حاصل کنند که منطقه همچنان بی‌ثبات باقی می‌ماند.

در یک سند فاقد طبقه‌بندی مربوط به وزارت دفاع آمریکا آمده است که ایران نه توانایی ساخت بمب اتمی را دارد و نه قصد انجام چنین کاری را. توانمندی‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی تهدید جدی برای ثبات منطقه و عدم‌تکثیر می‌باشد. هر گونه تلاش از جانب سازمان ملل برای توافق خلع‌سلاح در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تا زمانی‌که آمریکا اصرار می‌کند که تسلیحات اتمی رژیم صهیونیستی باید دست‌نخورده باقی بماند با شکست مواجه می‌شود.


واکنش منفی به توصیف نتانیاهو از توافق هسته‌ای به زبان فارسی در توییتر

پایگاه موندویس می‌نویسد: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به منظور گفتگوی مستقیم با مردم ایران اقدام به انتشار متنی در صفحه توییتر خود به زبان فارسی کرد. وی در این پیام تلاش کرد تا احساسات مردم ایران را علیه توافق هسته‌ای بین تهران و گروه 5+1 برانگیزاند. با این حال تلاش وی برای القای این مطلب که توافق حاضر بد است با واکنش منفی مواجه شده است.

ایران در رسانه ها

فارسی‌زبانان در واکنش به صحبت‌های نتانیاهو علیه وی و رژیم جعلی صهیونیستی شعار داده و آنها را لعن و نفرین کردند. در برخی از این پیام‌ها آمده است: مرگ بر اسرائیل؛ من از اسرائیل متنفرم.

در حدود سه ساعت پس از انتشار پیام نتانیاهو بیش از 700 نفر از آن بازدید داشتند. نتانیاهو در یکی از پیام‌های خود آورده است: با تداوم نمایش سازش با ایران، مسیر دستیابی این کشور به تسلیحات اتمی هموار شده است و میلیون‌ها دلار در اختیار آنها برای کمک به گروه‌های تندرو و تهاجمی قرار خواهد گرفت.

از نقطه نظر رژیم صهیونیستی توافق موجود با ایران کافی نیست و تنها مهر تاییدی بر برنامه هسته‌ای این کشور محسوب می‌شود. نتانیاهو در ماه گذشته با انتشار ویدیوئی مدعی شده بود که تهدید ایران حتی بزرگتر از گروه تروریستی داعش است.



تحریم‌ها شکست می‌خوردند: آمریکا به خاطر شرایط متغیر جهانی راهی به جز مذاکره با ایران نداشت

پایگاه گلوبال ریسرچ می‌نویسد: دونالد ترامپ میلیاردر معروف آمریکایی و کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری آمریکا با سرزنش رئیس جمهور این کشور گفت که اوباما از روی درماندگی توافق هسته‌ای با ایران را پذیرفت. ترامپ تا حدی درست و تا حدی نیز غلط گفت. این تنها اوباما نبود که در توافق با ایران دچار درماندگی شده بود. ایالات متحده آمریکا به عنوان ابرقدرت آمریکا در مسیر زوال گام برمی‌دارد. این مساله دولت واشنگتن را مجبور کرد تا با دولت ایران بر سر میز مذاکره بنشیند.

ایران

شرایط ژئوپولتیکی، اقتصادی و تاکتیکی آمریکا را وادار کرد تا با ایران مذاکره کند. واشنگتن به خاطر شرایط ژئواستراتژیک مجبور به امضای توافق با ایران بود. همین مسأله درباره کوبا نیز صادق بود. افول قدرت آمریکا و انزوای این کشور در آمریکای لاتین دولت اوباما را مجبور کرد تا گفتگوها با هاوانا را شروع نماید.

این طوری که دولت اوباما ادعا می‌کند رژیم تحریم‌ها برای این طراحی نشده بود که ایران را پای میز مذاکره بیاورد. این رژیم پوششی برای آسیب‌شناسی سیستم تحریم‌های بین‌المللی طراحی شده توسط آمریکا بود. رژیم تحریم‌ها برای تسلیم کردن ایران و پذیرش خواسته‌های آمریکا توسط تهران طراحی شده بودند.

تحریم‌ها هیچ‌گاه برای پای میز مذاکره آوردن ایران طراحی نشده بودند. ایرانی‌ها مدت‌ها قبل از آنکه گفتگوهای فعلی شروع شوند، با سه کشور اروپایی مذاکره می‌کردند. این مذاکرات بین تهران و سه کشور اروپایی به خاطر کارشکنی‌های دولت جورج بوش که بیشتر به جنگ با ایران و تغییر نظام این کشور فکر می‌کرد با شکست مواجه شد.

زمانیکه واشنگتن و شرکای اروپایی این کشور فهمیدند که تحریم‌ها نمی‌تواند ایران را تسلیم نماید، فهمیدند که آنها دیگر گزینه‌ای در اختیار ندارند. دیگر تحریم‌های بین‌المللی نمی‌توانست از این بیشتر شود و آنها به نهایت حد خود رسیده بودند. در عوض، محیط بین‌الملل و شرایط جهانی به شدت به سود ایران در حال تغییر بودند.

با تحریم یا بدون آن، چین و روسیه آماده بودند تا روابط تجاری خود با ایران را ارتقا دهند. مسکو و پکن تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا و اتحادیه اروپایی علیه ایران را نامشروع می‌دانستند. به همین ترتیب، اتحادیه اروپایی نیاز داشت تا با ازسرگیری روابط اقتصادی با ایران فشارهای اقتصادی و تحریمی علیه روسیه را افزایش دهد. رژیم تحریم‌ها شروع به از هم فروپاشی کرده بود و دیگر کشورها هم به چین و روسیه در عادی‌سازی روابط تجاری خود با تهران می‌پیوستند.

هیچ‌گونه گزینه قابل اتکای دیگری برای آمریکا باقی نمانده بود. به رغم این حرف تندروانه که تمامی گزینه‌ها روی میز است، آمریکایی‌ها می‌دانند که جنگ با ایران بسیار پرهزینه و پرمخاطره است. اگر آمریکا می‌توانست به ایران حمله کند، مثل افغانستان این کار را انجام می‌داد.

حمله به ایران می‌توانست جنگ منطقه‌ای را در خاورمیانه به راه اندازد که نتایج مخرب دیپلماتیک، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و راهبردی برای واشنگتن به ارمغان ‌آورد. جنگ با ایران می‌توانست آمریکا را در خاورمیانه فلج نموده و وجهه این کشور به عنوان ابرقدرت را از بین برد.

هیچ‌گونه تضمینی وجود ندارد که جنگ با ایران به خارج از مرزهای خاورمیانه گسترش نیابد. در چنین شرایطی، واشنگتن هیچ‌گارانتی نداشت که روس‌ها و چینی‌ها با ایران علیه آمریکا متحد نشوند. به‌علاوه، در حالی‌که آمریکا و اتحادیه اروپایی با روسیه وارد تقابل شده‌اند و آمریکا نیز وارد تقابل با چین شده است، واشنگتن و هم پیمانان اروپایی آن نیاز داشتند تا با ایران روابط خود را از سر گیرند تا حداقل به صورت موقتی دشمنی های خود را در یک جبهه کاهش دهند.

اگر پکن و مسکو به صورت کامل تعهدات خود در قبال رژیم تحریم‌ها را کنار بگذارند، آمریکا از این مسأله اطمینان نداشت که دیگر کشورها نیز این مسیر را دنبال نکنند.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • سوسن ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
    0 0
    نتانیابو دقیقا خر کی هست!؟
  • محسن ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
    0 0
    تحریم ها برداشته بشه یه جونی به اقتصاد مملکت برگرده ایشالا
  • ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
    0 0
    خر بی پالونی بیش نیست
  • ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
    0 0
    ایشالا جوونا برن سر کار وضع معیشتی مردم بهتر بشه فساد و بدبختی کم بشه و ایران و ایرانی همیشه سربلند بمونه همیشه همیشه به امید خدا
  • ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
    0 0
    خر دجال
  • ۰۰:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
    0 0
    دنبال صاحبش نگرد صاحبش منم .
  • ناشناس ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
    0 0
    ناشناس 12:24 این آرزوی 10میلیون جوان بیکار تحصیل کرده به همراه خانواده هایشان است که فکر کنم امیدی نیست واین آرزوی دست نیافتنی است موقعی به این آرزو می رسیم که دشمن تراشی را تعطیل کنیم که آنهم محاله ما باید دشمن فرضی همیشگی داشته باشیم تنها کشوری هستیم با تمام جهان در افتادیم وداریم خود زنی میکنیم کوبا 50سال اسیر فیدل بود بالاخره با این همه بدبختی که برای کوبا رقم زد متوجه شد که آمریکا حتی هرروز قوی تر شده واین کوبا هست که نابود شده
  • ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۲
    0 0
    مرگ بر نتانیابو... مرگ بر نتانیابو... مرگ بر نتانیابو...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس