برخی تجهیزات مخابراتی و فناوری اطلاعات با برچسب برندهای معتبر جهانی وارد کشور شده‌اند اما در مرحله تأیید نمونه فنی مشخص شده استانداردهای لازم را ندارند.

 به گزارش مشرق، امروز مراسم امضای تفاهمنامه بین سه اپراتور تلفن همراه برای ترابردپذیری شماره موبایل بین اپراتورها (جابجایی بین اپراتورها با حفظ شماره مشترک) برگزار شد. امروز همچنین 5 آزمایشگاه تأیید نمونه، تجهیزات ارتباطی و فناوری اطلاعات از وزارت ارتباطات اعتبارنامه دریافت کردند و شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل نیز پروانه سراسری انتقال داده مبتنی بر فناوری بی‌سیم ثابت را دریافت کرد.

وزیر ارتباطات در این مراسم با بیان اینکه معنی ایستادن روی اصول این نیست که کشوری باید منزوی شود، گفت: در موفقیت توافق ایران و کشورهای 5+1 فضای جدیدی به وجود آمده که باب مذاکره با شرکت‌های بزرگ ارتباطات یا فناوری اطلاعات در دنیا باز شده و اکنون دیگر محدود به چند شرکت برای قرارداد نیستیم و می‌توانیم با شرکت‌های زیادی مذاکره کنیم.

وزیر ارتباطات با اشاره به ارتقای پروانه وایمکس ایرانسل به اپراتور سراسری وایمکس، گفت: 1200 مشترک وایمکس در کشور وجود دارد که 500 هزار مشترک متعلق به ایرانسل است.

وی ادامه داد: در گذشته وایمکس ایرانسل محدود به 7 استان بود که اکنون سراسری شد و دو اپراتور دیگر وایمکس نیز درخواست برای سراسری شدن را اعلام کردند.

وزیر ارتباطات با اشاره به تفاهم اجرای ترابردپذیری شماره تلفن همراه بین سه اپراتور تلفن همراه کشور، گفت: وزارت ارتباطات 640 میلیارد تومان برای زیرساخت فنی این طرح سرمایه‌گذاری خواهد کرد و طرح تا 10 ماه ‌آینده اجرایی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آزمایشگاه‌های تأیید نمونه‌ای که برای اعتبارسنجی تجهیزات ارتباطی از وزارت ارتباطات مجوز می‌گیرند، گفت: بسیاری از تولیدکنندگان حوزه ICT از برندهای جهانی و معتبر هستند اما این آزمایشگاه‌ها نمونه‌های برندهای جهانی را نیز به صورت تصادفی بررسی می‌کنند زیرا در مواقعی پیش آمده که خریدهای انجام و تجهیزاتی با برچسب برندهای جهانی وارد کشور شده اما استانداردهای لازم را نداشته‌اند.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس