به گزارش مشرق، ابوالقاسم حسنپوربا بیان اینکه برداشت خرما در استان خوزستان آغاز شده و تا اوایل مهر ادامه دارد، اظهارداشت:میانگین عملکرد خرمای کشور پنج تن در هکتار است، اما باغ هایی هم وجود دارند که در آنها ۳۸ تن در هکتار خرما برداشت میشود.
وی با اشاره به اینکه پیش بینی میشود امسال یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن خرما در کشور تولید شود، ادامه داد: نزدیک به ۱۰۰ هزار تن از خرمای تولید شده، صادر میشود و ۱۵۰ هزار تن نیز به مصرف صنایع فرآوری میرسد.
مدیر کل دفتر میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به صادرات خرما، گفت: مصرف این محصول در کشور نیز باید بالا برود، زیرا خرما محصولی ارگانیک و سالم است که در تولید آن از سم وکود استفاده نمیشود.
وی اضافه کرد: خرما میتواند رادیکالهای آزاد خون را جذب و خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، از این رو ضروری است رسانههای جمعی در مورد مصرف و مزیتهای این محصول بیشتر اطلاعرسانی کنند.
حسنپور درباره جایگاه جهانی خرمای ایران نیز اذعان داشت: سهم خرمای ایران در بازار جهانی نزدیک به ۲۴ درصد است و به لحاظ تولید ما رتبه دوم جهان را داریم.
وی با اشاره به اینکه پیش بینی میشود امسال یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن خرما در کشور تولید شود، ادامه داد: نزدیک به ۱۰۰ هزار تن از خرمای تولید شده، صادر میشود و ۱۵۰ هزار تن نیز به مصرف صنایع فرآوری میرسد.
مدیر کل دفتر میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به صادرات خرما، گفت: مصرف این محصول در کشور نیز باید بالا برود، زیرا خرما محصولی ارگانیک و سالم است که در تولید آن از سم وکود استفاده نمیشود.
وی اضافه کرد: خرما میتواند رادیکالهای آزاد خون را جذب و خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، از این رو ضروری است رسانههای جمعی در مورد مصرف و مزیتهای این محصول بیشتر اطلاعرسانی کنند.
حسنپور درباره جایگاه جهانی خرمای ایران نیز اذعان داشت: سهم خرمای ایران در بازار جهانی نزدیک به ۲۴ درصد است و به لحاظ تولید ما رتبه دوم جهان را داریم.