به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، دهه شصت را می توان دهه ترور در جمهوری اسلامی نامگذاری کرد. چرا که در این دهه منافقین توانستند به دلیل ضعف حفاظتی که در سیستم امنیتی ما وجود داشت به سطوح عالی کشور رسوخ کرده و افراد مهمی چون محمد علی رجایی (رییس جمهور)، محمد جواد باهنر (نخست وزیر)، شهید بهشتی (رییس قوه قضائیه) و 72 تن از یارانش و ... را به شهادت رساندند. البته منافقین تنها به سطوح عالی بسنده نکرده و هرکسی که در جامعه به عنوان یک فرد حزب الهی شناخته می شد در معرض خطر بود و شهدای زیادی نیز از مردم عادی با اقدامات خرابکارانه منافقین به شهادت رسیدند.
شهید محمد علی رجایی از جمله شهدای ترور بود که پیش از انقلاب نیز فعالیت های موثری در روند پیروزی نهضت امام خمینی(ره) داشت و مدت ها در زندان رژیم ستم شاهی محبوس بود. آنچه خواهید دید سندی است مربوط به پرونده شهید رجایی در ساواک:
خیلی محرمانه
027
چند روز قبل
چند روز بعد
26/8/45
مذاکرات سید ضیاءالدین میرهاشمی مربی ورزش دبیرستان کمال نارمک با محمدعلی رجائی در امور ورزشی
هفته گذشته سید ضیاءالدین میرهاشمی مربی ورزش دبیرستان کمال نارمک ضمن مذاکره با محمدعلی رجائی درباره امور ورزشی اظهار داشت: طبقه دوم ساختمان برای ورزش مناسب نیست زیرا به ساختمان صدمه میزند.
محمدعلی رجائی در پاسخ بیان نمود تا آمدن دکتر یدالله سحابی تامل کنید. نعمت محمدی (مستخدم مدرسه) گفت:اطاق قرائت قرآن که مجاور اطاق لباسکنی ورزش است برای این کار مناسب است، محمدعلی رجائی پاسخ داد که آنجا اطاق دکتر یدالله سحابی خواهد شد ولی نعمت محمدی نپذیرفت و پاسخ داد اطاق علمی متعلق به دکتر است؛ زیرا وقتی دکتر بیاید علمی باید زحمت را کم کند و مدرسه با وجود دکتر یدالله سحابی نماینده از طرف آموزش و پرورش نمیخواهد رجائی با نهایت خشم گفت: چرا فضولی میکنی؟ دری وری حرف نزن، علمی خواهد بود و دکتر هم مجاور اطاق علمی اطاق خواهند داشت.
نظریه منبع: نعمتشاه محمدی فردی متظاهر و چاپلوس و در عین حال بسیار اهل لاف زدن است و به قدری نسبت به صاحبالزمانی چرب زبانی میکند که حرف احدی را به جز ایشان گوش نمیکند ضمنا با آقای علمی برخورد تندی داشته و ناراحتیهایی برای ایشان فراهم کرده است.