وی افزود: اینکه یک حرکت بزرگی با ساخته شدن این فیلم اتفاق افتاده را نمی توان نادیده گرفت. زیرا این فیلم و ساخته شدن آن موجب شده تا پوسته سینمای ایران بترکد و به نوعی و از برخی جهات سینما وارد مرحله جدیدی از فیلم سازی شود.
شجاع نوری ادامه داد: ساخته شدن این فیلم را نمی توان رنسانسی در سینمای ایران دانست زیرا باید منتظر شد و دید که در ادامه این جریان چه فیلم ها و آثاری ساخته می شود و ورود این امکانات جدید چه رویدادهایی را در سینمای ایران سبب می شود.
بازیگر نقش عبدالمطلب خاطرنشان کرد: در حقیقت اگر سینمای ایران به دنبال ساخته شدن فیلم محمد رسول الله (ص) وارد مرحله جدیدی از فیلم سازی شود و این روند به صورت پیوسته و رو به رشد ادامه داشته باشد می توان این فیلم را سرآغازی برای فصل جدیدی در سینمای ایران دانست
.
باید دید پس از محمد رسول الله ص فیلمسازان ما چقدر به پروژه های بزرگ فکر می کنند
وی اضافه کرد: پیرامون استفاده و بهره بردن از تکنولوژی که با ساخته شدن فیلم محمد رسول الله (ص) به سینمای ایران وارد شده باید دید که از این شهرک سینمایی که ساخته شده و امکانات فنی که با این فیلم به سینمای ایران ورود پیدا کرده چه استفاده ها و بهره هایی می شود و به دنبال آن هم باید دید که از این به بعد چقدر فیلم سازان ما به پروژه های بزرگ فکر خواهند کرد.
شجاع نوری در پایان تصریح کرد: نقش عبدالمطلب را در فیلم محمد رسول الله (ص) بازی کردم. باید عرض کنم که عبدالمطلب یک حکیم عاشق و یک فرد شجاعی است. اما اگر بخواهم دقیق در مورد نقش خود سخن بگویم باید عرض کنم که بعد از دیدن این فیلم می توانم دقیق تر و بهتر در این زمینه صحبت کنم.