به گزارش مشرق، شرکت امنیتی Trend Micro در گزارشی اعلام کرد، هند، مصر و ایران به ترتیب با ۱۶، ۱۱ و ۱۱ درصد رتبه های اول تا سوم بیشترین حملات سایبری را در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۵ میلادی به خود اختصاص داده اند. پاکستان، تایوان، امریکا، هنگ کنگ و روسیه نیز به ترتیب با ۷ و ۷، ۷ و ۵ و ۵ درصد در رتبه های بعدی این جدول قرار گرفته اند. حملات سایبری در سه ماهه دوم سال جاری با افزایش جرایم سایبری شکل جدید و پیچیده ای به خود گرفته اند.
Myla V. Pilao، مدیر ارتباطات بازاریابی شرکت نرم افزاری Trend Micro در این رابطه می گوید: «در سه ماهه دوم سال جاری میلادی، حملات سایبری از نفوذ به نرم افزارها فراتر رفته و به هک برنامه هواپیماها، خودروهای هوشمند، ایستگاه های تلویزیونی، اطلاعات بیمارستان، سازمان ها و ... گسترش پیدا کرده است. هند در حالی در رتبه اول این جدول قرار گرفته که با حملات سایبری بسیاری به شرکت های کوچک و بزرگ خود دست و پنجه نرم می کند. »
این گزارش همچنین نشان می دهد، آسیا و اقیانوسیه هدف بیش از ۱۱۸ میلیون بدافزار و ۳۹۶ هرزنامه بوده است. کاربران ۲۱۴ میلیون بار با آدرس های مخرب برخورد کرده اند که ۵۰ میلیون آنها از مناطق آسیا و اقیانوسیه بوده است.
در ادامه این گزارش آمده است: «هکرها با هدف قرار دادن یوزرها (کاربران) با سرعت بیشتری به نفوذ خود به سازمان های خاص یا مراکز دولتی می پردازند. در بازه زمانی مورد مطالعه، هکرها با نفوذ به سرورهای آژانس خدمات درآمد داخلی امریکا (Internal Revenue Service) مخفف (IRS) موفق شدند اطلاعات صدهزار پرداخت کننده مالیات را تصاحب شوند. از این هک با عنوان بزرگترین هک در یک دیتاسنتر یاد می شود که توسط دولت فدرال اداره می شود.
از دیگر سرقت های مهم اطلاعات، نفوذ به ( Office of Personnel Management (OPM دفتر مدیریت پرسنل رسمی امریکا در ماه ژوئن است که اطلاعات ۲۱ میلیون نفر به سرقت رفت. این موسسه امریکایی در پایان می نویسد : « استفاده از ابزارهای هکی مانند Angler و همینطور بدافزارهای CryptoWall در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است.»