به گزارش مشرق, غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی اظهار داشت: میوهها سرشار از منبع ویتامینها و آنتی اکسیدان است.
به گفته وی میوههای هر فصل خواص ویژه خود را دارند و باید افراد میوه خاص خود را مصرف کنند. یعنی میوهها را باید بر اساس مزاج مصرف کنند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: زیاد خوردن میوه باعث ضعف میشود و خوردن آب با میوهها بسیار مضر است و بهتر است که همراه با میوههایی مانند انگور که موجب بروز عطش میشود, آب مصرف نشود.
کردافشاری بیان کرد: همزمان چند نوع میوه با هم نباید مصرف شود. فقط یک نوع میوه باید مصرف شود, اگر افراد میخواهند, سیب مصرف کنند, بهتر است که قبل از خواب یا صبح ناشتا مصرف کنند که به دفع مواد زائد کمک کند.
وی عنوان کرد: مصرف سیب به صورت رنده یا کمپوت خانگی به دفع بسیاری از سموم کمک میکند. همچنین افرادی که دچار یبوست هستند بهتر است که سیب را بعد از غذا مصرف کنند که موجب لینت مزاجشان میشود، البته با فاصله یک ساعت بعد از غذا. همچنین افرادی که دچار آلرژی هستند, بهتر است که آب سیب را یک ساعت قبل از غذا همراه با یک قاشق غذاخوری خاکشیر مصرف کنند.
به گفته وی میوههای هر فصل خواص ویژه خود را دارند و باید افراد میوه خاص خود را مصرف کنند. یعنی میوهها را باید بر اساس مزاج مصرف کنند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: زیاد خوردن میوه باعث ضعف میشود و خوردن آب با میوهها بسیار مضر است و بهتر است که همراه با میوههایی مانند انگور که موجب بروز عطش میشود, آب مصرف نشود.
کردافشاری بیان کرد: همزمان چند نوع میوه با هم نباید مصرف شود. فقط یک نوع میوه باید مصرف شود, اگر افراد میخواهند, سیب مصرف کنند, بهتر است که قبل از خواب یا صبح ناشتا مصرف کنند که به دفع مواد زائد کمک کند.
وی عنوان کرد: مصرف سیب به صورت رنده یا کمپوت خانگی به دفع بسیاری از سموم کمک میکند. همچنین افرادی که دچار یبوست هستند بهتر است که سیب را بعد از غذا مصرف کنند که موجب لینت مزاجشان میشود، البته با فاصله یک ساعت بعد از غذا. همچنین افرادی که دچار آلرژی هستند, بهتر است که آب سیب را یک ساعت قبل از غذا همراه با یک قاشق غذاخوری خاکشیر مصرف کنند.