این رسانه گزارش داد: موضوع تروریسم و گسترش دامنه آن، افزایش تعداد آوارگان، مشخص نبودن سرنوشت بحران و برخی دیگر از عواملی اساسی هستند که طرف های بین المللی و منطقه ای را به عقب نشنی اندک از مواضع با هدف ایجاد راهکار سیاسی مورد قبول برای حل بحران سوریه ترغیب کرده است.
آمریکا و در تغییر آشکار در مواضع خود با راهکار سیاسی و مقابله با تروریسم در آن واحد موافقت کرده است در حالی که استراتژی آن قبلا بر ضرورت دست یابی به راهکار سیاسی و سپس مبارزه با تروریسم استوار است.
اما تغییر دوم در موضع آمریکا پذیرفتن قبول مشارکت ایران و روسیه در راهکار بحران سوریه است.
تغییر سوم که بسیار مهمتر است، اعلام موافقت واشنگتن با این که بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در راس قدرت در سوریه در دوره انتقالی باشد.اما این مورد با اختلافات زیاد درباره جزییات و ساز و کارهای تفسیر و میزان اختیارات آن همراه است.
آمریکایی ها می کوشند و در واقع فشار وارد می کنند تا اختیارات بشار اسد محدود شود و اینکه رهبری وی در دوره انتقالی سمبلیک و پروتکلی باشد در حالی که دمشق و مسکو و تهران خواستار اختیارات کامل بشار اسد و به ویژه تسلط بر وزارت دفاع، کشور، دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی هستند.
با توجه به این تفسیرها متناقض برای مرحله انتقالی به نظر می رسد که هنوز زود است که از توافق درباره طرح جدید و مورد پذیرش همه طرف ها سخن گفته شود. دستیابی به صیغه مقبول راهکار سیاسی بحران را طلب می کند.