کد خبر 479912
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۸

هفته دوم مهر ۹۴ هفته‌ای بود که در آن قدم‌خیر داستان بهناز ضرابی‌زاده در «دختر شینا» را پرفروش نشان می دهد.



به‌گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، «دختر شینا» از جمله آثاری است که این روزها نامش زیاد شنیده می شود و با استقبال از سوی مخاطبان مواجه شده است. خبرگزاری فارسنیز هفته گذشته مراسم تجلیلی از این نویسنده برگزار کرد که حرف‌های نویسنده خواندنی بود. 

کتاب «دختر شینا» خاطرات قدم خیر محمدی کنعان از همسرش شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر است که ضرابی‌زاده آن را تدوین کرده است و خواننده در این کتاب با روایتی متفاوت از دفاع مقدس روبرو می‌شود. «دختر شینا» روایت سال‌ها صبوری و دوری همسری است که با مشقت بسیار فرزندانش را به دندان گرفت و در بحبوحه جنگ در نبود همسرش فرزندانش را تربیت کرد.

جالب اینکه در تماس خبرنگار فارس با اکثر کتاب‌فروشی‌ها آنها نیز اذعان داشتند که مخاطبان این اثر فراوانند.

نویسنده کتاب البته از تقریظ رهبر انقلاب براین اثر هم خبرداده و عنوان کرد که قرار بود در هفته دفاع مقدس از رونمایی شود اما حادثه منا منجر شد این رونمایی به تعویق افتد.

 

ردیف عنوان کتاب
پرفروش اول  دختر شینا
پرفروش دوم سلام بر ابراهیم
پرفروش سوم آن بیست و سه نفر

در لیست این هفته دیده شد همچنان کتاب‌هایی چون «جام جهانی در جوادیه»، «انسان 250 ساله» و «نامیرا» بارها نامشان تکرار شده و این تکرار نشان دهنده پرفروش بودن این کتاب هاست اما این چند کتاب در میان پرفروش ترین ها جای نگرفت ولی در عرصه رقابت همچنان حضور دارد.

کتاب «پدر، عشق و پسر» اثری دیگر از سید مهدی شجاعی است که در آن فرازهایی از زندگی حضرت علی‌اکبر بن الحسین علیهما السلام به تصویر کشیده می‌شود. وقایع از زاویه‌ی اول شخص و از زبان اسب آن حضرت «عقاب» روایت می‌شود و مخاطب راوی در داستان، لیلی بنت ابی‌مرّه مادر گرامی حضرت علی‌اکبر (ع) است. فصول کتاب با عنوان «مجلس» نامگذاری شده و داستان متشکل از ده است که در هر مجلس، عقاب با زبانی عاطفی و دلنشین، صحنه‌ای از زندگی حضرت علی‌اکبر(ع) را روایت می‌کند و مجالس پایانی، به شهادت حضرتش در کربلا اختصاص دارد. این کتاب در آستانه ماه محرم مورد توجه کتاب‌خوانان قرار گرفته است.

ردیف نام نویسنده
نویسنده اول بهناز ضرابی‌زاده
نویسنده دوم احمد یوسف‌زاده
نویسنده سوم نادر ابراهیمی، صادق کرمیار، علی الفت‌پور، داوود امیریان

 

اما یکی از آثار که معرفی آن خالی از لطف نیست کتاب «جای پای فرهاد» است که به روایت زندگی شهید «فرهاد خادم» از زبان مادرش می‌پردازد.

در این راستا علی رغم اینکه خانواده شهید «فرهاد خادم» زرتشتی هستند اما نسبت به سرنوشت کشورشان ایران، بی‌توجه نبوده و احساس وظیفه کردند، و در نهایت پسر این خانواده در جبهه حق علیه باطل حضور یافت و به درجه شهادت نائل آمد.

داستان «جای پای فرهاد» از کوچه پس‌کوچه‌های کرمان پا می‌گیرد و خواننده را دنبال دخترکی می‌کشد که آرام و قرار ندارد اما سرنوشت دخترک چنین رقم خورده که بعدها مادر شهیدی باشد به نام «فرهاد خادم»؛ همان که روز نخست اسفندماه 1360 در خط مقدم جبهه، در تنگ چزابه، به شهادت رسید

فرهاد خضری در این کتاب روایتش را با یک جست‌وجو آغاز می‌کند؛ جست‌وجوی «فوران عشق به هستی»، در قلب یک مادر ایرانی. اما چرا او دست به چنین جست‌وجویی زده است؟ خودش پاسخ می‌دهد: «چون مادران ایران زمین حرف‌ها برای گفتن دارند... و غزل‌ها برای سرودن.» این آغاز ماجرای دور و درازی است که «تاج گوهر خداداد کوچکی» راوی و فرهاد خضری «راوی مکمل» در صفحات کتاب به نقل آن می پردازند و شهید فرهاد خادم را به عنوان یکی دیگر از شهدای این سرزمین به مخاطب معرفی می کنند

 

ردیف  عنوان ناشر
ناشر اول سوره مهر
ناشر دوم ابراهیم هادی
ناشر سوم موسسه جهادی (صهبا)، کتاب نیستان
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس