به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، دکتر قنبری افزود: معاونت بهداشت و درمان در راستای رفع مشکلات درمانی خانوادههای شهدا و ایثارگران گامهای مؤثری را در این راستا برداشته است که از آن جمله میتوان به عقد قرارداد با مراکز مختلف درمانی خصوصی و دولتی، نظارت بر امور درمانی و توانبخشی ایثارگران و خانوادههای شاهد، پرداخت هزینههای درمانی و بستری، صدور معرفینامه و تهیه و توزیع لوازم پزشکی، ارائه خدمات آموزشی و بهداشت و پیشگیری، برگزاری سمینارهای بازآموزی بدون پزشکان اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه پایش سلامت از جانبازان و والدین شهدا در دو بخش ویزیت مطب و منزل انجام میگیرد، بیان کرد: در حال حاضر 10 پزشک عمومی با ویزیت در مطب در شهرستان خرمآباد با بنیاد شهید همکاری میکنند. تعداد پزشکان ویزیت در منزل در این شهر تنها سه نفر است.
معاون بنیاد شهید لرستان ادامه داد: هر چند که تعداد پزشکان ویزیت در منزل برای درمان جانبازان و والدین شهدا کافی نیست و از این لحاظ با کمبود پزشک مواجهیم اما تاکنون مورد خاصی از بین بیماران نداشتیم که به علت نبود نیرو دچار مشکل شود.
قنبری خاطرنشان کرد: با فعال شدن طرح پزشک خانواده، پزشکان تمایلی برای مشارکت با بنیاد شهید در بحث ویزیت جانبازان، ایثارگران و والدین شهدا در منزل ندارند چرا که این کار سودی برای آنها ندارد.
کد خبر 482455
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
- ۰ نظر
- چاپ
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید لرستان گفت: با کمبود پزشک برای ویزیت جانبازان و والدین شهدا در منزل مواجهیم.
منبع: ایسنا