وی با اشاره به اینکه پروازهای عتبات توسط 10 شرکت هواپیمایی ایرانی ماهان، ایرانایر، ایرانایرتور، کیشایر، معراج، قشمایر، آسمان، نفت، کاسپین، زاگرس و دو ایرلای عراقایر و فلایبغداد انجام میشود، گفت: سازمان هواپیمایی کشوری و انجمن شرکتهای هواپیمایی بر روند فروش بلیت و جلوگیری از گرانفروشی نظارت دارند، علاوه بر این دستگاههایی خارج از سازمان هواپیمایی نیز بر قیمتها نظارت خواهند داشت.
خداکرمی با بیان اینکه تقریبا ظرفیت پروازهای عتبات در ایام منتهی به اربعین حسینی تکمیل شده است افزود: طبق بررسیها و گزارشهای دریافتی روند فروش بلیت نسبت به سالهای گذشته از نظم و نظارت بیشتری برخوردار بود و شرایط مثبت ارزیابی میشود.
وی با یادآوری اینکه امسال برای جلوگیری از ایجاد بازار سیاه و گرانفروشی نرخهای مصوب برای بلیت مسیرهای عتبات توسط سازمان هواپیمایی و هماهنگی شرکتهای هواپیمایی در نظر گرفته شده است گفت: بر اساس این مصوبه نرخ مسیر پروازی تهران - نجف - تهران 950 هزار تومان، تهران - بغداد - تهران 850 هزار تومان، مشهد- نجف- مشهد یک میلیون و 200 هزار تومان و مشهد- بغداد- مشهد نیز یک میلیون و 100 هزار تومان تعیین شد؛ همچنین نرخ بلیت از سایر شهرهای کشور به مقاصد نجف و بغداد با نرخ بلیتهای از مبدا تهران محاسبه میشود.
خداکرمی با تاکید بر اینکه در سایر روزهای سال نرخ بلیت عتبات همچون نرخ بلیت پروازهای خارجی تابع نرخ های آزاد و رقابتی است گفت: نرخهای مصوب برای پروازهای عتبات تنها برای بازه زمانی 4 تا 18 آذر است و پس از تابع قیمتهای رقابتی و آزاد خواهد بود.
این در حالی است که طی روزهای اخیر بهدلیل افزایش تقاضا و نبود بلیت با نرخهای مصوب، بلیتهای چارتری پرواز عتبات عالیات به مرز دومیلیون تومان نزدیک خواهد شد.