وی در مورد جایگاه سینمای طنز و معرفی بازیگران این رشته طی چند سال اخیر بیان کرد: متأسفانه طی چند سال اخیر بعد از دوستانی مانند مهران مدیری، رضا عطاران و... که همچنان بهترین عملکرد را در حوزه سینما و تلویزیون دارند و ما که موج کمدی و طنز بعد از آنها بودیم و به جمعشان پیوستیم دیگر موجی اضافه نشد. یعنی فیلمسازان ما بدشان نمیآید همچنان موهای من را با 42 سال سن رنگ کنند و به عنوان فردی جوان به خواستگاری بفرستند، منی که باید نقش پدر دختر را بازی کنم!
وی افزود: فیلمسازان و سینما تلاش میکنند همچنان نسل ما را جوان جلوه دهند در صورتی که اینگونه نیست ما نیازمند به پرورش نسل جدیدی هستیم و باید در حوزه ورود بازیگران و هنرمندان طنزپرداز پوست اندازی کنیم.
رضویان در خصوص نگاه سطحی نسبت به مقوله بازیگری عنوان کرد: احساس من این است کسی نگاه نمیکند چه برسد به اینکه سطحی نگاه کنند. فضای بازیگری و نمایش بسیار غریب افتاده است ما همانطوری که در فوتبال به زیرساخت و پرورش بازیکن از رده سنی پائین توجه نمیکنیم در بازیگری نیز از پرورش و معرفی استعدادهای سنین پائین غافل شدیم. امیدوارم مسئولان امر به این نکته مهم توجه کنند و ساده نگریستن را کنار بگذارند و غیر از بازیگری به پرورش استعدادهای خوانندگی، نوازندگی، گویندگی، دوبله و... نیز توجه بیشتری کنند.
رضویان که به تازگی دبیری جشنواره گزارش یک نگرانی را نیز بر عهده دارد، در پایان در خصوص تعدد و برگزاری جشنوارهها به عناوین مختلف گفت: برگزاری جشنوارهها باید با نگاه مثبت و هدفمند همراه باشد و به مسائل، مشکلات و جزئیات جامعه نسبت به موضوعیت جشنواره در فیلمهای حاضر در آن پرداخته شود. به عنوان نمونه همین جشنواره گزارش یک نگرانی باید بتواند ذهن مردم را با کمبود و مشکلات آب درگیر کند و راهکارهای مناسب در خصوص استفاده بهینه از آب را جزء دغدغههای اصلی مردم قرار دهد.