کد خبر 503297
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۷

امام جمعه اهل‌سنت پارسیان با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری نقش اربعین را در تقویت قدرت اسلام بسیار زیاد می‌دانند، افزود: کربلا نماد تبلور وحدت و بیعت با امام حسین(ع) است که نمود جهانی دارد.

به گزارش مشرق، با وجود تبلیغات و توطئه‌های شوم دشمنان در جهت ایجاد شکاف و اختلاف بین مسلمانان، جامعه اهل سنت و شیعه همواره با احترام متقابل به عقاید همدیگر و با حضور در صحنه، نقشه‌های دشمنان را خنثی کرده‌اند، اهل سنت ارادت خاصی نسبت به خاندان رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) دارند و حضور اهل‌سنت در پیاده‌روی 20 صفر و همچنین پذیرایی از کاروان‌های زائران اربعین حسینی گواه این مدعاست.

ماموستا ملامصطفی محمودی امام جمعه پیرانشهر با اشاره به اهمیت زیارت امام حسین(ع) در کربلا گفت: رفتن به کربلا و زیارت امام حسین(ع) در هر زمانی مناسب است و در ایام اربعین بهتر می‌باشد.

عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت با اشاره به اینکه 20 صفر مصادف با چهلمین روز شهادت امام حسین(ع) و برگشت اهل‌بیت پیامبر(ص) از شام به کربلا است، افزود: مناسب است که مسلمانان در چنین روزی به زیارت مزار امام حسین(ع) بروند، زیرا امام حسین(ع) بزرگ و سرور شهیدان عالم است، زیرا در راه حق به سمت کربلا رفت تا یزید که یک انسان فاسق و بی‌دین و به زور امیر مسلمانان شده بود را، از بین ببرد.

امام جمعه اهل‌سنت پیرانشهر خاطرنشان کرد: زیارت اهل‌ قبور و به خصوص صالحین و بزرگان برای اهل‌تسنن مستحب است، اهل‌سنت خوب است برای زیارت امام حسین(ع) که از اولیاء الهی و در راه حق و برای اصلاح امور جدش، رسول‌الله شهید شد، بروند.

*امام حسین(ع) متعلق به همه مسلمانان است

وی با بیان اینکه امام حسین(ع) با دعوت مردم و برای اصلاح امت اسلامی به سمت کوفه حرکت کرد، تأکید کرد: امام حسین(ع) متعلق به یک مذهب نیست، بلکه متعلق به همه مسلمانان جهان است و حتی کسانی هم که مسلمان هم نیستند وقتی مظلومیت و نحوه شهادتش را در تاریخ می‌خوانند، ناراحت می‌شوند.

ماموستا محمودی اظهار داشت: امام حسین(ع) محبوب پیامبر خدا(ص) بود و فرقی میان احترام، شخصیت، امام و راهنما بودن او و پیامبر(ص) در ولایت بر مردم نیست. جز اینکه حضرت رسول(ص) پیامبر بود؛ امام حسین(ع) مقام پیامبری نداشت، ولی مقام ولایت داشت که یک مرتبه پایین‌تر از پیامبر اکرم(ص) است.

وی افزود: تنها شیعیان محب امام حسن(ع) و امام حسین(ع) نیستند، بلکه محبت اهل‌بیت(ع) بر همه واجب است و در میان اهل تسنن اسم حسن و حسین به وفور یافت می‌شود، ولی یک نفر را نمی‌بینید که اسمش یزید باشد، چون از یزید نفرت دارند و اکثریت اهل‌تسنن بر یزید و بر کسانی که او را یاری کردند، لعنت می‌فرستند.

*امام حسین(ع) با خون خود درس آزادگی به جهانیان داد

عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت، افزود: امام حسین(ع) با اینکه که می‌دانست شهید می‌شود، ولی تسلیم ظالم نشد و با خون خود درس آزادگی و بزرگی به جهانیان داد و الگویی برای تمام آزادگان جهان شد و به همه یاد داد که نباید در برابر ظلم تسلیم شوند.

وی با اشاره به آنهایی که مقابل امام ایستادند در خواب بودند و اسلام را نمی‌شناختند اظهار داشت: آنهایی که مقابل امام ایستادند، فریب دنیا را خوردند و با بی‌معرفتی، شخصیت بزرگی که مانند آن در زمان خود نبود را با مظلومیت به شهادت رساندند.

ماموستا محمودی ضمن اشاره به مراسم ایام اربعین حسینی و با بیان اینکه همه مسلمانان در چنین روزهایی غمگین هستند، گفت: در روایات اهل‌ سنت داریم که در قیامت حضرت زهرا(س) ستون عرش را می‌گیرد و از خدا می‌خواهد که ضمن محاکمه قاتل فرزندش، او را شفیع برای گریه‌کنندگان بر امام حسین(ع) قرار دهد و خداوند هم او را شفیع قرار می‌دهد.

وی در مورد تهدیدات داعش برای زائران اربعین حسینی خاطرنشان کرد: گروهک تروریستی داعش جنایتکاری است که توسط مستکبران ساخته شده و جنایاتش در تاریخ بی‌نظیر است؛ آنها بدون توجه به دین و مذهب همه را به قتل می‌رسانند و کارهایی را انجام می‌دهند که هیچ جنایتکاری انجام نداده است.

*اگر کسی در راه زیارت کشته شود، به شهادت می‌رسد

امام جمعه اهل‌سنت پیرانشهر در ادامه گفت: گروه‌های تکفیری را سنی نمی‌دانیم و آنها از اسلام انحراف پیدا کرده‌اند و مانند خوارج که هیچ چیزی از اسلام نمی‌دانستند، ولی داعیه اسلام داشتند، هستند.

این عالم اهل‌سنت با اشاره به خطرات احتمالی برای زائران کربلا تأکید کرد: اگر کسی در راه زیارت کشته شود، به شهادت می‌رسد و شهادت در این راه افتخار است و این باعث شده که این تجمع عظیم در 20 صفر به وجود بیاید.

ماموستا محمودی با اشاره به اینکه پیاده‌روی اربعین یک تجمع عبادی و سیاسی است، تصریح کرد: عبادی است، زیرا زائران به سمت ولی خدا می‌روند، کسی که محبوب خدا بوده؛ تا در کربلا به مقام و روح این ولی خدا احترام بگذارند.

وی افزود: علاوه بر عبادی بودن، این برنامه سیاسی هم است، زیرا این تجمع در برابر کافران و افراد ضد دین تشکیل می‌شود و باعث می‌‌شود در دل آن‌ها رعب و وحشت به وجود بیاید، این حرکت صف‌آرایی است در برابر ظالمان، تا بدانند مسلمانان آگاه و در میدان هستند و در خواب نیستند.

این عالم اهل‌سنت در پایان با اشاره به اینکه پیاده‌روی اربعین حسینی حاصل عشق و علاقه است و تهدید در آن اثر ندارد، تأکید کرد: ظالمان، ستمکاران، اشغالگران و استعمارگران و در رأس آن‌ها آمریکا، کشورهای استعماری غربی، سعودی و آنها که ضد دین هستند و می‌خواهند که اسلام نتواند سر بلند کند، بدانند که دیگر آن زمان که مسلمانان را مورد ظلم قرار می‌دادند، گذشت.

*پیاده‌روی اربعین حیات همگانی را تضمین کند

شیخ محمدعزیز حنیفی عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت نیز در توضیح اینکه 20 صفر مصادف با بازگشت اهل‌بیت رسول‌الله(ص) بعد از واقعه جانسوز عاشورا به کربلا است و آزادگان جهان در این روز برای ابراز همدردی با کاروان اسرا با پای پیاده به کربلا می‌روند، گفت: امروزه ما مسلمانان در عصر پرتلاطم و فضای آشفته نیازمند چیزی هستیم که حیات جاودانی و همگانی را تضمین کند و آن ایمان است؛ خداوند فرموده، اهل ایمان به همدیگر رحمت و شفقت دارند و نسبت به یکدیگر محبت می‌کنند.

وی همچنین با اشاره به آیاتی از قرآن کریم افزود: خداوند ولی مؤمنان است و آن‌ها را از تاریکی کفر و گمراهی به سوی نور ایمان هدایت می‌کند و کسانی که ایمان آورده‌ند، بر آنها واجب است که پایبند اعتقادات خود باشند.

امام جمعه اهل‌سنت شهر فیشور در پاسخ به این سؤال که در 20 صفر اهل‌ سنت هم مانند دیگر مسلمانان در پیاده‌روی به سوی کربلا شرکت‌ می‌کنند و یا از عزاداران پذیرایی می‌کنند، اظهار داشت: ایمان ولایت ایجاد می‌کند و رابطه همه با هم یک رابطه ولایت ایمانی است، در حقیقت ولایت ایمانی است که منشأ خیر و تقرب و نزدیکی بندگان خدا به یکدیگر و در نهایت تقرب به خدا است.

وی افزود: باید بدانیم منافقان دست به دست هم دادند تا دین مقدس اسلام که منحصر به فرد، جماعت و یا گروه خاصی نیست را کمرنگ کنند و مسلمانان را بترسانند؛ ولی در حقیقت ترس و وحشتی در دل مؤمنین نیست و دشمنان سرگردان و پریشان هستند و بدانید افراد گمراه هیچ ضرری نمی‌توانند بزنند.

*دشمنان از تجمع مسلمانان واهمه دارند

عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت با اشاره به اینکه دشمنان مانع تجمع و همبستگی مسلمانان هستند و آن را تهدید می‌دانند، تصریح کرد: آن‌ها تجمع مسلمانان را برای خودشان خطر می‌دانند، زیرا از هیبت اسلام و ایمان مسلمانان وحشت دارند و دست به هر کاری می‌زنند؛ باید بدانیم که دشمن از چه راه و وسیله‌ای استفاده می‌کند.

این عالم اهل‌سنت ‌ضمن بیان اینکه اهل بیت(ع) در دل اهل‌سنت قرار دارند و ذکر اهل‌بیت(ع) حتی در نمازهای اهل‌سنت هم وجود دارد، اظهار داشت: هر کسی که بغض اهل‌بیت(ع) را در دل دارد، او را دور از ایمان می‌دانیم.

شیخ حنیفی در پایان با اشاره به اینکه در روایات اهل‌سنت از پیامبر(ص) داریم که به امام حسین(ع) گفتند، جماعتی تو را می‌کشند که راه و روش درستی ندارند، افزود: همه ما بر این باوریم که نسبت به امام حسین(ع) ظلم و جنایت و تخطی شده است، با توجه به ظلمی که به امام حسین(ع) و اهل‌بیت پیامبر(ص) در روز عاشورا انجام گرفته، باید ضمن معرفی ظالم و ستمگر، ابراز علاقه و محبت به ایشان در هر جایی که امکان‌پذیر است، انجام شود.

*تجمعات مذهبی در جهان تأثیر به سزایی دارد

شیخ احمد خنجی امام جمعه اهل‌سنت پارسیان نیز با اشاره به برگزاری تجمع مسلمانان و آزادگان جهان در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی گفت: همیشه آیین‌ها و ادیان مختلف با هدف همبستگی ایامی را گرامی می‌دارند که یکی از پیامدهای اینگونه تجمعات و حرکات مذهبی، نمود جهانی آن است، که در جامعه جهانی تأثیر به سزایی دارد.

وی با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری نقش اربعین را در تقویت قدرت اسلام بسیار زیاد می‌دانند، افزود: کربلا نماد تبلور وحدت و بیعت با امام حسین(ع) است که نمود جهانی دارد و چنانچه که در نوشته‌ها می‌بینیم زیارت مزار امام حسین(ع) سابقه طولانی دارد.

این عالم اهل‌سنت با اشاره به تهدیدهای صورت گرفته در خصوص تجمع مسلمانان در اربعین حسینی تصریح کرد: این گونه زیارت دسته جمعی در عرصه تاریخ به سختی انجام می‌شده و همیشه جان زائران در خطر بوده است، با این وجود زائران عاشقانه خطرات را به جان می‌خریدند و امروز نیز این‌چنین است.

وی با اشاره به اینکه یکی از ایده‌ها و عقیده‌های اهل‌سنت زیارت مزار بزرگان است و اهل‌سنت هم در کربلا به زیارت امام حسین(ع) می‌روند، گفت: تجمعی که در 20 صفر و در کربلا صورت می‌گیرد، تجمعی است که آزادگان جهان بدون توجه به دین و مذهب در آن شرکت می‌کنند و با اهل‌بیت پیامبر که در کربلا مورد ظلم قرار گرفتند، ابراز همدردی می‌کنند.

شیخ خنجی افزود: این تجمع نمادی برای مقابله با ظلم و گویای تظلم‌خواهی است و نوعی اعتراض به ظلم و ستم‌ها در گذشته و حال است و مسلمانان باید همیشه نسبت به ظلم عکس‌العمل نشان دهند و برای از بین بردن آن اقدام کنند.

وی اظهار داشت: همیشه مخالفان اینگونه حرکات بوده‌اند و امروز هم شاهد هستیم که گروه‌هایی مثل داعش و مستکبران از این تجمعات ناراضی هستند و علاقه‌ای ندارند که اینگونه اقدامات صورت بگیرد و با چنین حرکاتی دشمنی می‌کنند، زیرا اختلاف و تضاد فکری با این برنامه‌ها دارند و دنبال از بین بردن این‌ تجمعات هستند.

امام جمعه اهل‌سنت پارسیان در پایان با اشاره به برنامه پذیرایی اهل‌سنت از زائران اربعین حسینی در شهر پارسیان استان بوشهر گفت: پذیرایی اهل‌سنت این شهر از زائران پیاده‌روی، نشان از محبت اهل‌سنت به اهل‌بیت(ع) است و هر کس محبت و عشق به اهل‌بیت(ع) نداشته باشد، مسلمان نیست و این محبت به گونه‌های مختلف انجام می‌شود، که بهترین آن این است که با عمل صالح و خوب و مطابق با سیره آنها محبت خود را نشان داد.


منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس