کد خبر 506703
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۱

ساعت ۹ صبح روز گذشته پخت آش نذری آغاز شد.

به گزارش شمرق، سحرگاه پنجشنبه پس از ۱۸ ساعت کار توزیع ۸۰ تن آش نذری ۲۸ صفر در شیراز آغاز شد.

ساعت ۹ صبح روز گذشته پخت آش نذری آغاز شد.

در این پخت چهار هزار و ۲۰۰ کیلوگرم برنج، عدس و نخود هرکدام یک هزار و ۲۰۰ کیلوگرم، ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم لوبیاچیتی، چهار هزار کیلوگرم تره، ۱۵۰ کیلو ترخون خشک، یک‌صد کیلو ادویه‌جات، ۲۰ عدد حلب روغن ۱۷کیلویی و چهار تن گوشت استفاده‌شده است.

توزیع این آش تا ساعت ۹ صبح ادامه خواهد داشت.

سال گذشته ۱۲ هزار خانواده از این آش استفاده کردند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس