کد خبر 5094
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۶

استاد حوزه و دانشگاه گفت: وقتي فرهنگي که در ميان مردم مذهبي و متدين رايج است فرهنگ ايمان سرد و اسلام خشک است و زماني که محبت در ايمان وجود نداشته باشد، جوان‌ها به دنبال محبت‌هاي خياباني مي‌گردند تا گرم شوند.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاري‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمين عليرضا پناهيان يکشنبه‌شب در جمع شب زنده‌داران شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در شبستان امام خميني (ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) اظهار داشت: نگه داشتن خود در مسير عبادت دشوارتر از رفتن به سمت عبادت است.
وي خاطرنشان کرد: شيطان، سخت‌گيري که براي آغاز کردن راه خوب انجام مي‌دهد کمتر از سخت‌گيري است که براي سرانجام خوب بودن انجام مي‌دهد.
استاد حوزه علميه قم با بيان اينکه کساني که براي رفع تکليف و يا به اجبار دين‌داري مي‌کنند، توجه به عاقبت به خيري ندارند، ابراز داشت: مومني که نگران عاقبت به خير شدن باشد غرور و تکبر در وجود او راه پيدا نخواهد کرد.
وي با اشاره به فضيلت شب‌هاي قدر بيان داشت: در اين شب‌ها بايد يکي از مهم‌ترين دعاها، دعا براي عاقبت به خيري باشد زيرا مقدرات ارتباط زيادي با عاقبت به خيري انسا‌ن‌ها دارد.
پناهيان تقاضاي عاقبت به خيري را عميق‌ترين تقاضاهاي انسان ذکر کرد و افزود: شب قدر مقدرات انسان تعيين مي‌شود که برخي از اين مقدرات در عاقبت به خيري و برخي در عاقبت به شر شدن ما تاثير دارند.

* اميرالمومنين تا لحظه آخر نگران عاقبت به خيري خود بودند
وي با تاکيد بر اينکه اميرالمومنين تا لحظه آخر نگران عاقبت به خيري خود بودند، تصريح کرد: زماني که آن حضرت ضربت خوردند فرمودند به خداي کعبه که رستگار شدم يعني خدايا خرسندم از اينکه شاهدي که بر سر سجاده نماز به شهادت رسيدم.
استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: هر کسي نگران عاقبت به خيري نباشد يا ايمانش ضعيف است يا به ايمان خود مغرور شده است.
وي با اشاره به اينکه کساني که نگران عاقبت به خيري نباشند خود را فريب داده‌اند، خاطرنشان کرد: ائمه اطهار (ع) ما را در روايات به نگراني براي عاقبت به خيري دعوت مي‌کنند که نبايد از اين نگراني‌ها ترسيد هر کسي در آغوش پروردگار نگران شود، محبت پروردگار را دريافت خواهد کرد.
وي با بيان اينکه بنده به خدا و مولاي خود بيشتر از بچه به مادر نيازمند است، اظهار داشت: وقتي فرهنگي که در ميان مردم مذهبي و متدين رايج است فرهنگ ايمان سرد و اسلام خشک است و زماني که محبت در ايمان وجود نداشته باشد، جوان‌ها به دنبال محبت‌هاي خياباني مي‌گردند تا گرم شوند.
پناهيان افزود: امام صادق در اين زمينه مي‌فرمايند «کسي که دل را از محبت خدا پرنکرد، مجازاتش اين است که خدا محبت غير خودش را به آن دل مي‌کشاند» و اين بي‌ديني است که انسان عاشق کسي غير از خدا شود.
وي با بيان اينکه کسي که دل را از محبت خدا پرنکرد ظالم و قسي القلب مي‌شود، تاکيد کرد: آسان‌ترين و صريح‌ترين راه براي اينکه نوازش خدا را احساس کنيم خوف است که نگراني از عاقبت به خيري يکي از موارد اين خوف است.

* نگراني از عاقبت به خيري غرور را از بين مي‌برد
استاد حوزه علميه با اشاره به اينکه هر کس ترسيد از آغوش پروردگار جدا نشود، اظهار داشت: يکي از آثار نگراني براي عاقب به خيري اين است که غرور را از بين مي‌برد.
وي با بيان اينکه غرور اعمال مخلصانه انسان را نابود مي‌کند،‌ ابرازداشت: نگراني از عاقبت به خير نشدن از غرور و عجب جلوگيري مي‌کند.
پناهيان با اشاره به اينکه نگراني نسبت به مسئله عاقبت به خيري محبت خدا را در دل‌ها افزايش مي‌دهد، ابراز داشت: توجه به مسئله عاقبت به خيري يک فايده بسيار کليدي و حساس دارد و آن اين است که کساني که نگران عاقبت به خيريشان هستند جزو کساني هستند که از فتنه‌هاي آخرالزمان نجات پيدا مي‌کنند.
وي فتنه‌هاي آخرالزمان را عظيم دانست و اظهار داشت: بسياري از خوب‌ها و حتي شيعيان و محبان اهل‌بيت(ع) در فتنه‌هاي آخرالزمان از دين خود بر مي‌گردند و امام رضا (ع) در اين زمينه مي‌فرمايد بعضي‌ها محب ما اهل‌بيت هستند، اما در فتنه‌هاي آخرالزمان از «دجال» بدتر عمل مي‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس