به گزارش مشرق، کامران دانشجو در حاشیه مجمع عالی بسیج در مشهد در پاسخ به سئوالی در ارتباط با تحلیل وی از وضعیت کنونی دانشگاهها، پسابرجام که دولت از آن دم میزند و حضور سران محکوم فتنه در دانشگاهها، اظهار کرد: این موجب تأسف است که از ورود نیروهای انقلابی به دانشگاهها جلوگیری کردند و حامیان سران فتنه در برخی از دانشگاه سخنرانی کردند.
وی ادامه داد: سبب تأسف است نه برای دانشگاه، بلکه برای ملت، انقلاب، نظام و برای دولت و برای وزارت علوم نیز مایه تأسف است.
وزیر علوم دولت دهم خاطرنشان کرد: سخنرانی بعضیها که جزو محکومان فتنه بودند، مایه تأسف بیشتر است، اما اینکه چرا این کارها را میکنند، آن یک بحث دیگر است.
دانشجو با بیان اینکه یک جایی شنیدم که گفتند در زمان گذشته کسی میتوانسته بیاید به مسئولان ایراد بگیرد، تشریح کرد: من میخواهم بدانم آیا به یاد ندارند در زمان احمدینژاد در دانشگاه امیرکبیر هم عکسش را آتش زدند، هم بد و بیراه گفتند اما نه احمدینژاد از آنان شکایت کرد و نه حرفی به میان آورد، آیا اصلاً در دولت نهم و دهم از رسانهای شکایت شد؟ آیا درب هیچ رسانهای به عنوان نقد و اعتراض بسته شد؟
وزیر علوم دولت دهم در ارتباط با نمایشگاه مطبوعات امسال نیز تبیین کرد: بله دقیقاً نمایشگاه مطبوعات هم به آن صورت برگزار شد، اینکه چرا اینگونه صحبت میکنند به جای خود، اما بالاخره مایه تأسف است، من فکر میکنم دانشگاه اسلامی؛ علیالقاعده باید بیاید و فرهنگ اسلام را اشاعه دهد، نه اینکه اجازه دهد فرهنگ ضد نظام در آن اشاعه پیدا کند.
وی تبیین کرد: فرهنگ نظام در پویایی نظام و ارزشهای انقلاب است و باید اجازه طرح این مباحث در دانشگاهها داده شود و حداقل اجازه دهند دو تفکر متضاد با هم وارد شوند و صحبت کنند نه اینکه یک نفر حرف بزند و نفر مقابل اجازه حرف زدن را به او ندهد.
وزیر علوم دولت دهم متذکر شد: به تأیید خود آقای روحانی رئیسجمهور و ملاقاتی که انجام شد و اعضای دیگر هم حضور داشتند گفتند من برای انتخابات بیشترین سخنرانیهایم را در دانشگاهها انجام دادم و منطقیترین برخوردها را در دانشگاه داشتم، هم مخالف حضور داشتند و هم موافق، اما مینشستند، حرفها را گوش میکردند، سوال میکردند و ضمناً جو بسیار منطقی بود.
وی اظهار کرد: این جو منطقی آیا بهتر است که در زمان ما بود یا این جوی که هماکنون به سمتش میروند و در زمان اصلاحات وجود داشت؟ یا باید خفقان درست کنند یا باید سوت و کف بزند و نگذارند کسی حرف بزند.
وزیر علوم دولت دهم عنوان کرد: آیا همان بهتر است که خود آقای روحانی آن را تأیید میکرد یا این وضعیتی که هماکنون آن را مشاهده میکنید؟ از آن خرده میگیرند و به این افتخار میکنند.
دانشجو در ارتباط با برنامههای جبهه یکتا برای انتخابات پیشرو نیز تشریح کرد: جبهه یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی با گفتمان امام و انقلاب و رهبری به عنوان یک وظیفه تمامقد وارد صحنه انتخابات خواهد شد.
وی افزود: تمام تلاش جبهه یکتا در مسیر وحدت اصولگرایی خواهد بود و در شورای همگرایی اصولگرایی به ریاست آقای حجتالاسلام تقوی که زحمات بسیار زیادی در طول این یک سال و نیم گذشته کشیدند برای انسجام وحدت و همگرایی اصولگرایی تلاش خواهیم کرد که همگرایی در اصولگرایی شکل بگیرد و یک لیست واحد برای انتخابات مجلس ارائه شود.
دانشجو تأکید کرد: در صورتی که این وحدت صورت بگیرد که به حول و قوه الهی و با تلاشهای حجتالاسلام تقوی و دوستداران انقلاب انجام میدهند، این مهم صورت میگیرد و جبهه یکتا افراد خود را به شورای همگرایی معرفی میکند تا براساس کارآمدی و نزدیکی افراد به گفتمان امام و رهبری و نظام یک لیست واحد تهیه شود.
وزیر علوم دولت دهم با بیان اینکه نگاهمان به جامعه روحانیت در اصولگرایی با نگاه اصلاحطلبان به مجمع روحانیون متفاوت است، تبیین کرد: در اصلاحطلبان مجمع روحانیون آمدهاند و کنار بقیه احزاب قرار گرفتهاند و خودش نیز در لیستها سهمخواه است، اصلاحطلبان هم این را قبول کردند و مجمع روحانیون هم عرض بقیه قرار میگیرد و میگوید من چهار تا، پنج تا سهم میخواهم و سهمخواهی میکند و آنها نیز در کنارش حضور دارند.
وی افزود: اما در اصولگرایی نگاهمان به جامعه روحانیت را اینگونه نمیبینیم و خودش را به عنوان یک مدعی نمیپنداریم، جامعه روحانیت نمیآید هم عرض بقیه احزاب قرار گیرد و مدعی شود، ضمن اینکه ما جامعتین را به عنوان مرجع میبینیم.
وزیر علوم دولت دهم عنوان داشت: اما اگر به هر دلیلی نشد و لیست اصولگرایان به انسجام نرسید، جبهه یکتا با بهکارگیری تمامی سازوکارهای قانونی و با مشارکت تعدادی از همگفتمانیهای خود که گفتمان امام و رهبری است برای تهران، مراکز استانها، شهرستانها به صورت ملی یک لیست مستقل میدهد و در مسیر قانون این کار را میکنیم.
دانشجو توضیح داد: این لیست هم شامل وزرا، معاونان، کارگزاران دولتهای نهم و دهم که شعارهای انقلاب را به قول فرمایش حضرت آقا سر دست گرفتهاند و بدون ادعا به مردم خدمت کردند و یاران دیگر و کارآمدهایی که در گفتمانها و افراد همسوی ما قرار دارند، میشود تا مشخص شود دو سال و نیم سیاهنمایی و تخریب شخصیتهای دولت نهم و دهم که توسط رسانهها، افراد خاص صورت گرفت راه به جایی نبرده و نخواهد برد.
وی با بیان اینکه مردم با وجود تمام این سیاهنماییها با بصیرت کافی سربازان نظام و خدمتگزاران بیادعای سادهزیست خود را که از جنس خودشان هست را از افرادی که پرمدعا، تنبل و تجملگرایند و به دنبال تشریفاتند و بهانهتراشی و سیاهنمایی میکنند و فقط نگاهشان به خارج از تواناییهایی داخلی است، تشخیص میدهند، اظهار کرد: ما هم لیست را ارائه میکنیم؛ اگر به وحدت برسد لیست را به شورای همگرایی خواهیم داد و اگر خدای ناکرده به هر دلیلی به وحدت نرسد، لیست مستقلی ارائه میکنیم تا محکی باشد برای همه سیاهنماییهایی که آنها کردند.
وزیر علوم دولت دهم در پایان در خصوص دیدگاه خود از مجلس آینده نیز یادآور شد: من یک مجلس قوی، خوب، اصولگرا در مسیر انقلاب و در مسیر امام و انقلاب میبینم.