کد خبر 519585
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۳

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ریزش مو و مشکلات پوستی را از عوارض آلودگی هوا بر بدن انسان برشمرد و گفت: مشکلات قلبی و عروقی، نارسایی در عملکرد چشم و سرطان از عمده‌ترین خطرهای آلودگی هوا در کلان ‌شهرها است.

به گزارش مشرق، حسن اکبری اظهارداشت: امروزه متاسفانه آلودگی هوا منشا برخی از سرطان‌ها در داخل کشور شده است و علاوه بر آن، بسیاری از مشکلات قلبی و عروقی، نارسایی عملکرد چشم، ریزش مو و مشکلات پوستی ناشی از همین هوای آلوده است که اگر به موقع راهکاری برای آن ارائه نشود شاهد جامعه آرمانی سلامت نخواهیم بود.

وی افزود: در هفته‌های گذشته آلودگی هوای کلان شهر‌ها یک معضل جدی و شایع در کشور بوده که خوشبختانه با باران رحمت الهی کمتر شد، اما این بدان معنا نیست که دیگر راهکاری برای این معضل پیدا نشود، بلکه باید هر طور که هست، دولت و مسئولان مربوطه یکسری راهکار‌های کاهش و رفع آلودگی هوا را پیدا و بازبینی کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به کاشت درخت کاج و کارایی کم این درخت در شهر تهران اشاره کرد و افزود: در حال حاضر در شهر تهران حدود دو میلیون اصله درخت کاشته شده است که متاسفانه در بیشتر مکان‌ها درخت کاج وجود دارد، کاج برگ‌های سوزنی دارد و به دلیل کم تولید کردن اکسیژن برای اقلیم کشور ایران مناسب نیست و گزارش شده است که تا چهار متر هم عمق زمین را اسیدی می‌کند و این یک محاسبه اشتباه از سوی مسئولان بوده است.

اکبری خاطر نشان کرد: بهتر بوده، درخت‌هایی که دارای برگ پهن و بومی ایران است کاشته شود زیرا با سیستم آب و هوایی کشور همخوانی دارد و طبق روایات از معصومین سفارش شده که درخت مثمر بکارید تا ثمره هم بدهد، به طور مثال کاشت درخت بادام که آب کم می‌خواهد بسیار سودمند است و به جای این همه درخت کاج اگر درخت گردو می‌کاشتیم و از آن محافظت می‌کردیم هم برای آلودگی هوا مفید بود و هم سالیانه می‌تواند سوددهی خوبی داشته باشد به جزء ثمره آن نیز می‌توان از برگ و چوبش هم استفاده‌های کلان در کشور برد، ضمن اینکه تغذیه مردم هم اصلاح می‌شود.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • شهروند ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    0 0
    شاهد این هستیم که در فصل توت سفید، مردم به درختهای توت که در پارکها و بعضا برخی از خیابونها کاشته شدن هجوم میبرن! حالا تصور کنید که در معابر درخت گردو کاشته بشه!! علاوه بر این فکر کنید که درختای گردو توی معابری که شدت آلودگی زیادی رو تحمل میکنن کاشته بشه..آیا اون درخت محصولش از نظر غذایی سالمه یا به هر حال دستخوش جذب آلاینده های مختلف بوده؟!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس