وی همچنین افزود: روابط خارجی و حوزه ict در حال تکامل است، در این دو سال گذشته محور اساسی دولت گره گشایی از اقتصاد کشور و جامعه بود که اولین قدم در این محور باید تحریم ها برداشته می شد تا فضای عادی در روابط خارجی نیز بوجود بیاید و شاهد رونق اقتصادی در جامعه باشیم.
واعظی با بیان تأثیرات فناوری اطلاعات گفت: تغییر در روابط شهروندان و دولت، ایجاد دنیای مجازی در کنار دنیای حقیقی، سرعت بخشیدن در کارها و شفاف سازی در عرصه های مختلف از جمله تأثیرات این حوزه است.
وی تأکید کرد: در کنار این موارد در بانکداری الکترونیک، حوزه ict موجب می شود تا اطمینان پذیری، قابلیت مدیریت و توسعه پذیری مناسب صورت پذیرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: یکپارچگی آن، گستردگی جغرافیایی شبکه و ایجاد بهره وری بیشتر در کاربرد شبکه از جمله مزیت های توسعه شبکه پهن باند کشور و بانکداری الکترونیک است.
واعظی ضمن بیان فعالیت های دولت تدبیر و امید در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: پهنای باند اینترنت بین الملل از 72 گیگابایت بر ثانیه به 276 رسیده است و در کنار توسعه موارد مختلف حوزه ict دو سال گذشته شاهد بودیم که ظرفیت IP داخل کشور به میزان پنج برابر افزایش داشته است.
وی در ادامه به برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در آینده اشاره کرد و افزود: افزایش ظرفیت پهنای باند زیرساخت شبکه ملی اطلاعات، افزایش محتوای بومی در فضای مجازی و پوشش کامل ارائه خدمات الکترونیکی دولت از جمله برنامه های آینده وزارت ارتباطات است.
واعظی گفت: بخش بانکی کشور ظرفیت استفاده از زیرساخت های تهیه شده توسط وزارت ارتباطات در حوزه بانکداری الکترونیک را دارد و امیدواریم که این فرایند در جهت آسایش عموم جامعه در بهره برداری از خدمات هر چه سریعتر تکمیل شود.