کد خبر 526296
تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۱

باستان‌شناسان پرویی معبدی با قدمت 1200 سال در بیابان «اوکالا» در 30 کیلومتری شهر «چیکلایو» کشف کردند که از این معبد برای قربانی کردن زنان استفاده می‌شده است.

به گزارش مشرق به نقل از «تله‌سور»، باستان‌شناسان پرویی معبدی با قدمت 1200 سال در بیابان «اوکالا» واقع در 30 کیلومتری شهر «چیکلایو» کشف کردند که از این معبد برای قربانی کردن زنان استفاده می‌شده است.

«ادگار براکامونته» مدیر این پروژه در این رابطه عنوان کرد: ما موفق به کشف معبدی با قدمت 1 هزار و 200 سال شده‌ایم که کشیش‌های پرویی در آن برای ادای احترام به خدایان خود زنان را قربانی می‌کرده‌اند.

محققان در این راستا اعلام کردند: در این معبد نمادهای مختلفی از برخی فرهنگ‌های رایج در پرو از جمله «موچه»، «کاخامارکا» و «واری» وجود دارد.

«براکامونته» در ادامه تصریح کرد: این معبد، یک معبد تشریفاتی بوده که سطحی صاف و نرده‌ای پنهان در زمین در آن قرار داشته است؛ در این معبد تعداد فراوانی هدیه گنجانده شده که در بین این هدایا جسد 6 زن جوان نیز کشف شده است.

وی افزود: جمجمه‌های این قربانیان همگی به یک سو قرار گرفته‌اند و در کنار یکی از این اجساد که متعلق به زنی 24 ساله می‌باشد، تعدادی ظروف سرامیکی نیز وجود دارد.

این باستان‌شناس پرویی همچنین خاطرنشان کرد: این کشف، یک کشف بسیار مهم است چراکه رابطه عمیق بین فرهنگ «موچه» و فرهنگ «لامبایکه» را فاش می‌کند.

فرهنگ «مونچه» در بین سال‌های 100 تا 700 بعد از میلاد مسیح و فرهنگ «کاخامارکا» نیز در بین سال‌های 200 تا 800 بعد از میلاد در شمال پرو وجود داشته است؛ این در حالی است که فرهنگ «واری» در بین سال‌های 500 تا 900 بعد از میلاد مسیح بر تمام سواحل پرو و رشته‌کوه‌های جنوبی این کشور مسلط بوده است.

فرهنگ «لامبایکه» که آخرین فرهنگ حاکم بر پرو محسوب می‌شود نیز در بین سال‌های 700 تا 1375 بعد از میلاد مسیح بر تمام این کشور تسلط داشته است.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس