کد خبر 54114
تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۱

محققان، عامل اصلي افزايش تعداد ديابتي‌ها در دنيا را توسعه رژيم هاي غذايي غربي و استفاده از فست فود در كشورهاي در حال توسعه مي دانند كه به شدت باعث رشد ميزان چاقي شده است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، بر اساس گزارش جديدي كه آمار ديابتي‌هاي جهان را 350 ميليون نفر اعلام كرده است چاقي ناشي از تغيير سبك رژيم هاي غذايي و افزايش طول عمر مهمترين علل اين اتفاق هستند.

ديابت نوع 2 شايع‌ترين نوع ديابت است كه بين 85 تا 95 درصد موارد را تشكيل مي‌دهد و معمولا مرتبط با چاقي است. در اين حالت بدن قادر به توليد انسولين كافي براي شكستن گلوكزها نبوده و قند خون بالا مي رود.

به نوشته گاردين ميزان گلوكز افراد در آمريكا با سرعتي بيش از دو برابر اروپاي غربي در طي 3 دهه گذشته افزايش داسته است. در ميان كشورهاي ثروتمند ديابت و گلوكز در آمريكا، مالت و نيوزلند و اسپانيا بيشترين موارد و در هلند اتريش و فرانسه كمترين موارد بوده است. به رغم شيوع چاقي در بريتانيا اما ميزان ديابت كمتر از اكثر ساير كشورهاي پردرآمد بوده است.

در ساير كشورها، كشورهاي جزيره اي اقيانوس آرام هم يكي از بالاترين آمارها را داشته و عربستان سعودي هم به همين صورت بوده است.

ميزان گلوكز خون به ويژه در جنوب آسيا، آمريكاي لاتين، درياي كارائيب، آسياي مركزي، شمال آفريقا و خاورميانه هم بالا بوده است.

كمترين ميزان گلوكز هم در كشورهاي صحراي آفريقا و بعد از آن در شرق و جنوب شرق آسيا بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس