او مصداق بارزی از یک مبارز مجاهد فی سبیلالله در عصر خود بود. نگاهی به زندگی او و همرزمانش درسهای رهایی و فلاح را به انسان میآموزد.
حاج کاظم مثل همه بر و بچههای جبهه از میان همین مردم کوچه و بازار راهی جبههها شد.او به دلیل هوش و ذکاوت و شجاعت به سرعت مراحل رشد نظامی خود را به چشم دید.
او توانست با کسب آمادگیهای روحی و جسمی و نظامی از فرمانده گروهان و گردان به جایگاه فرماندهی تیپ سید الشهدا (ع) دست پیدا کند و این امر در یک دوره زمانی کوتاه اتفاق افتاد.
او از لحظه پیروزی انقلاب بر رژیم ستم شاهی تا لحظه شهادت کمتر از شش سال در دنیای مادی تنفس کرد و به دلیل شجاعت کم نظیر و ایمان به غیب و درستی نگاه و پرهیز از منیتهای بیشمار که اکثر انسانها را گرفتار در وادی چه کنم چه کنم می کند در لحظه سخت تصمیم گیری راه درست و جاودانه را انتخاب کرد.
راه حمایت از امام خمینی(ره) و انقلاب عظیمش را و این راه را تا آخر پی گرفت و در ایستگاه آخر مجاهده با دشمن بیرون، نه تنها بر آن دشمن غلبه پیدا کرد بلکه بر دشمن درون نیز فائق آمد و به تعبیری در جهاد اکبر نیز پیروز شد.
سرانجام به صورت یک پاسدار بسیجی در تاریخ 25 اسفند سال 1363 در عملیات بدر شرکت کرد و در خط مقدم نبرد ( شرق رودخانه دجله) شربت شهادت را نوشید.