به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ایرنا، حميد فاضلي روز دوشنبه افزود: در فناوري به كار رفته در ماهواره سنجشي پارس 2 تلاش شده كه از زيرساخت ها و محصولاتي با فناوري بالا استفاده شود.
سرپرست سازمان فضايي ايران ادامه داد: ماهواره سنجشي پارس 2 با هدف تصويربرداري و قدرت تفكيك قابل توجه طراحي و توليد مي شود و بناست در ماموريت هايي نظير مديريت بلاياي طبيعي، حوزه هاي دفاعي، ريز گردها و ديگر موارد استفاده شود.
وي گفت: پروژه ماهواره اي 'پارس 2' در پژوهشكده تحقيقات فضايي در حال انجام است كه اين طرح عملياتي سنجش از دور با عمر حدود 3 سال طراحي مي شود .
سرپرست سازمان فضايي ايران يادآورشد: سازمان فضايي ايران بر انجام طرح هاي يكپارچه سيستم هاي سنجشي تاكيد دارد به اين معنا كه حامل و محموله به طور همزمان توسعه يابد و در داخل توليد شود.
به گفته فاضلي ، در ساخت پرتابگرها به مواردي مانند وزن ماهواره، نقطه مداري پرتاب، مدار مورد نظر و وزن ماهواره توجه مي شود.
سرپرست سازمان فضايي ايران ادامه داد: همزمان با مراحل طراحي ماهواره سنجشي پارس 2، پرتابگر مربوط به آن نيز در كشور ساخته مي شود.
وي به ويژگي طرح ماهواره سنجشي پارس 2 اشاره كرد و توضيح داد: توانمندي هاي تصويربرداري با دقت بيشتر و توانمندي كنترل دوربين ها در تعيين وضعيت نقاط موردنظر براي تصويربرداري از قابليت هاي اين پروژه به شمار مي رود.
فاضلي به ويژگي ماهواره پارس 2 اشاره كرد و گفت: دوربين هاي دقيق با قابليت تامين دقت اپتيكي مورد نياز،ويژگي تامين توان از طريق سلولهاي خورشيدي نصب شده روي ماهواره را دارا هستند.
کد خبر 56308
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۹
- ۰ نظر
- چاپ
حمید فاضلی از طراحي و پرتاب ماهواره سنجشي 'پارس 2' و پرتاب آن با پرتابگر ساخت داخل خبر داد.